Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to nema korone u novom bingu?????? sramite se!!!!!
Vidis da svi podrzavajui ove robovlasnike sto ljudima daju 450KM platu, samo podmiti prave mozes raditi sta hoces. Bingo je glavni optruktor dolaska Lidla i slicni.
TC izgrađen na haramu, za mene si Jad firma ako ti radnik radi za 500-600 KM meni je veca kompanija ona u kojoj imas 3 zaposlena kojima je neto plata radnika 1300 KM minimalno. Nagla ekspanzija Binga je slucaj za promatranje sta se krije iza toga, jel mislite da je Tuzlak Senad mogao to sam ili stoje neki drugi tajanstveni likovi iza ovoga kao i tlacenje izrabljivanje i haracenje Bosnjacke sirotinje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji smo mi jadnici i pleme.
Naguzite političare dok klanjaju
vidjeli smo u locldownu jeku epidemije ko je dostavljao hranu online kupovinom SAMO KONZUM.Na bingo se mogao online naruciti samo bjela tehnika. Bravo patriote moje sda i bingo koji si od kocke dobitka na haram nacin bingo igrom zapoceo biznis.
Ima li cijene da je ispravna?? 😂😂 najgori market u državi. U prosjeku najmanje 5 kupljenih artikala ima pogrešnu cijenu, veću nego što piše.
@Dariva Koristi ih Senad i ekipa OKO SENADA(domaci ljudi, sa imenom i preizmenom)...ove SDA ponude za ekspanzijom.Senad bingo UOPSTE nije SDA nastrojen niti je glup na taj nacin.Senad nije ni 'tamo ni ovamo'.Neka dublja analiza bi trebala cisto da raja zna kako sta funkcionise...a nervira me ovo podmetanje da je je Bakirov pulen, kad nije.
Bakir bi to volio, ali nije.Da li vecina glasaca SDA munafika radi tu, DA.Da li koristi SVE BH resurse, DA.Da li posjeduje najvise kvadrata zemljista BEZ TC-a(njih ne racunati!)DA.....
Hajd na stranu sve, fabrike ili shoping centar dilema, al eto kad je vec napravljeno steta tolikog prostora a bukvalno nista novo nije ponudjeno.
Klix je leglo pesimistickih depresivnih idiota.
Da je fabrika kapu skidam.. ovako jos jedno sranje od shop ing centra.. propasce sve.
Uzas...a djeca ne mogu u skolu..
A jadnog Halida optuzili zbog manjeg partija...
Kad ce kanton donijeti zakon oobaveznom nosenju maske u unutrasnjem prostoru? Ovo je neobjasnjivo svaki treci nema masku.
sutra veliko sranje sa zarazom..kome pametujete o koroni.djecu jadnu maltretirate da se neskoluju,a vi u Bingu sjelo 2020 napravili..fuj
Jel bio i prika brankovic?
Pa će biti Bingo korona
Gledaj ti stoke
Kad je bingo u Mostaru izgorio, licno poznajem radnike binge kojima su uzimali od plate za obnovu i fino im rekli da je za to, jedne od najmanjih plata u BiH, bukvalno robovlasnicki sistem, svako malo radnici na biro da ne bi dali stalne ugovore i onda nasi mediji uzdizu uspjeh binge. Takvom politikom bi svako uspio. Ali ne smijemo zaboraviti da je ipak bing veliki financijer sda.