Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze im se 🤣
parcela 2880m2 x 6450$/m2 = $18,576,000?! kakve 3 milijarde? ako je plaćemo 3 milijarde $ za 2880m2, onda je kvadrat placa preko milion $
@jovan4s ovako su i za respiratore racunali
Copy paste s neta.
https://www.edx.org/course/digital-marketing-strategy
Nek' se jave kad naprave trotoVar k'o mi!
A vjetrokoridor :)
Hong Kong je autonomna oblast Kine za koju, ustvari Kinezima treba licna ili pasos kad prelaze granicu, ne koriste istu valutu, u Kini je Yuan, a u Hong Kongu njihov dolar. Hong Kong ima dva sluzbena jezika, engleski i cantonese (tradicionalni kineski), dok kontinentalna Kina ima mandarinski (pojednostavljeni Kineski).
Macau i Tajvan takodjer uzivaju slican status kao Hong Kong, s tim da je u Macauu pored cantonese jezika sluzbeni i portugalski, dok Tajvan pored lokalnih sluzbenih koristi i mandarinski kineski i staru kinesku zastavu, istu onu koju je koristila Kina prije komunizma.
Ma ni ovi vise nisu dobri kolike pare bacaju na zgradurine. Razumijem i ta zgrada znaci veliki broj novih poslova ali Hong Kong ih ima i previse.
@NejednakaMuda nemam vise mjesta za gradnju. Nesto kao i u Monte Carlu. Zato su cifre tolike. A i kad napravi toranj, sigurno će zaraditi po prodajnom kvadratu. U Parizu u centru je kvadrat 20.000 pa na vise.
dok oni trose pare na to mi cistimo bastu za cenera