Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ih briga. To su htjeli. Nezavisni.
Novac u obliku pomoc koju dali u neki period pandemije zele to vratiti unazad, USA i Srbija dali novac, UK dao vauchere, Njemacka smanjila PDV sa 19 na 16%, osim u BiH nista nisu dali samo uzima vlast od naroda i kazu veci je prihoda od PDV za 21%, mada znate ali da se podsetimo da Vlasti je smece u BiH.
Cijene su porasle svugdje, u Velikoj Britaniji, EU i Americi, ali ipak ne kao u BiH. Litar suncokretovog ulja u Njemackoj sada kosta manje nego u Bosni.
Zato se treba kloniti interneta i drustvenih mreza, vratiti prirodi i sijati. Dobro za fizicko, psihicko zdravlje, a i novcanik.
Situacija uopšte nije crna koliko nas mediji filuju.
Ma kralju, nek ide sve u pm. Ne bojim se dokle god mogu biti samoodrživ. Posij, zasadi pa ćeš vidjeti kako potrošačka korpa ne raste. Nabaviti krave,kokoši,posijati. Extra se može živjeti,višak prodaš i kupiš ono što ti ne možeš proizvesti. Zdravo se hraniš, u fizičkoj si formi, nema da fali.
Odeš na selo i ubereš sebi kravu, jelde? Žito i stočna hrana poskupila 2x. Sjeme poskupilo 1,5X