Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da se napomene. Pompezno ste najavili 1. maj 2024, pa je receno juni, a evo sada smo vec u julu. Kada po autocestama pocinje ljetna sezona. Ljeto je i zvanicno po kalendaru doslo, a most nije pusten u saobracaj. Molim novinare da medijski vrse pritisak, kako bi se ubrzali radovi na 5-c.
Rok je bio Mart 2022, pa Septembar 2022, pa kraj 2023, pa 1. Maj 2024, pa do početka ljeta, a sad već prešli u općenito ljeto. Vjerojatno nece ni do kraja ove godine sa duzim kasnjenjem nego je trebala biti sama gradnja. Smiješni ste i tužni.
Bitno je da se Herceg Bosna gradi, a put Sarajevo - Tuzla, e to je projekat za 22. stoljeće.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prolazio za 1 maj ispod mosta. I laik je vidio da nije bila postavljena betonska zastitna ograda i da oni to ne mogu uraditi za 30 dana. Cemu onda nerealna obecanja da ce biti gotov u junu, a evo gazimo juli i jos nije zavrseno.
Hoce li Covic voziti dvotonca preko mosta kojeg je "napravio" HDZ Hering?
Hahahah, ovo je smijesno. Kliknete na tag most pocitelj ispod teksta i prva 3 naslova koja iskoce: Most gotov do maja, do pocetka ljeta, od ovog ljeta. Da radite kao sto pisete mogli ste ga zavrsiti davno
Najvisi stub je visok vise od 100 metara. Pa valjda znate koliko je tacno visok stub? A mozda i ne znate obzirom kako se most raspukao kao kokica
Kadddd
Prosle godine se vracamo sa mora i prolazimo ispod mosta,pita me sin od 14 godina; tata hocemol ici na more preko ovog novog mosta..reko hocemo sine,al kad ti budes vozio
završite ga pa objavite, te od ljetne sezone pa ovog ljeta smiješni ste
Ovaj most kad se otvori bice vise zatvoren za promet radi bure, svi znamo kako tu zna da puse. Tako da onaj ko je projektovao ovaj most na ovoj visinu sigurno je zavrsio fakultet u Travniku dok je autobus imao pauzu
Svako selo ce se u Hercegovini spojiti aTuzla nek puni budzet i ceka 2047 godinu
I arodrom su vam ugasili
Rekao bi covjek vi neka ekonomsla sila pa toliko punite budzet
Meho moler fugom napunio pukotine i vozi Miško
Prelijepa moja domovina, Bosna i Hercegovina
Kojeg ljeta...? Koja sezona...? Ovaj koja je uveliko u toku...?
Ima li gdje kakvih pukotina, dilatacija..ne bih da kvarim veselje, samo reko' , možda je bitno. Il' to može sačekati?
isti tekst prije 2 mjeseca! a one naplatne kućice u zvirovićima niko nije pipnuo godinu daz
Super, da zaobiđemo
Halo ba, turisticka sezona je uveliko krenula! I koliko ce se cekati upotrebna dozvola nakon sto se zavrsi asfaltiranje, postavi ograda itd...?
Ovo je za tužbe, koliko nas prave debilima Autoceste, sa ovakvim objavama i tekstovima. A nije ni novinarima "mane" koji ne traze konkretne informacije od onog koji pise saopstenja od nasih para.