Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azmir zaposlio pola Tuzla jest da uplacuje minimalac na banku i ostatak u koverti al opet od države nema ništa
@Ypppie Bacajte drkice, nije lik ljubomoran, nego je ovo URBICID.Al sta zna seljak...nije zvaka za seljaka! Jesu li ti to govorili dok si silazio sa svog brda Yupie?? Nema sanse da si prigradsko dijete, a kamoli gradsko...cuj odmah ljubomora cccc cudo nisi rekao zato sto je Husic uvezan sa SDA masinerijom.Vama je veci podvig uci u grad, nego cedi sa brda...doduse i on je tako sisao u Banja Luku.Njima nakon Oluje,kao nama dodju Focaci i Podrinjci..Svaka cast izuzecima(al na prste ruke jedne)
sad ce pocet mudrovat oni o prirodi i zelenilu koji nisu u zivotu ni struk paradajza posadili
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U šta je on gledao u Americi??? Tibra, ovo modernog nije vidjelo, makar ne vizuelno, ali nije ni za očekivati da će kvalitetom opravdati. Katastrofa, urbicid.
@Duki95 Ti ne bi zivio ovdje? Joj jesi ljubomoran pokazi nam svoj dom serem ti se u usta bosanska primitivna!!! Pozdravite covjeka koji ulaze a drzava mu otima!!!
@Duki95, Napravi ti bolje!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje je bilo da neku fabriku napravi nego te bez veze zgrade
TO SDA UKRADE ZA 15 DANA...I NIKOM NISTA...BRAVO ZA INVESTITIRA.JA U OVOJ LUDARI OD ZEMLJE KOKOŠINJAC NAPRAVIO NE BI...
Moj senad moze napraviti 5 takvih
157 stanova - a koliko parking mjesta će biti izgrađeno?
100 stanova po 250 000km i pokrije troškove a 50 stanova ostavi unucima unuka unuka i još zaposli sirotinju Tuzle. Otkuda ljudima pare tolike za stanove. Nisu valjda svi bili ratni profiteri .
A gdje je onaj stadion što je obećao???
Visina je nešto dobro ali u kombinaciji sa nekim modernim izgledom to bi bio pun pogodak. Avaz toranj je primjer najljepše arhitekture visoke zgrade. Doduše avaz je poslovni prostor a ovo stambeni ali svejedno, izgled ove zgrade bi trebao biti puno bolji jer može poboljšati urbanistički imidž čitave Tuzle.
@Ministarbubica vazno je ko ima duzi... iako je duzina ne bitna. Zasto kurcenje? Konstrukcija jednog nebodera je jako skupa I isplati se samo U centrima hehe je zemljiste strahovito skupo. Zasto kurcenje?
Ovaj garant pere Kukićeve pare,opljačkane od rudnika Banovići a ovamo glumi biznismena koji kao ima kamione u Americi
Eeee kad bi Fadil od drzavnih para ovo pravio, kostalo bi 260 miliona a ne 26.
Glupost je graditi ovako velike zgrade sa stanovima. Prosao sam nekoliko europskih gradova u kojima postoje toweri iskljucivo sa sposlovnim prostorima. sva novogradnja stanova se radi do 5 spratova. Razloga je mnogo, od lošeg iskustva sa požarima, do nedostupnosti stanova u slucaju nestanka struje itd..
@gooUser1582462404 mislis da nasa stoka bosanska misli na sigurnost???
fin neboder, lijep grad Tuzla....samo i tuzlu zaposijali seljaci, istocna bosna- lopov do lopova!
Urbanistickim planom Tuzle su predvidjene ovako visoke zgrade u uzem grad. dijelu iz razloga da se ne koriste automobili jer je sve na udaljenosti za pjesaka ili biciklom. U zgradi su dvije ili 3 podzemne etaze za gataze/parkinge. Pored ove se gradi jos jedna sa istom spratnoscu, a u zspadnom dijelu 6 zgrad sa 30-40 spratova. U sirinu idu zgrade od 8-16 spratova...mislim da ima logike. LP. Almir.
Ima li iko ziv da nama u BiH valja?jesmo nakaradan Narod da Bog sacuva.Mi smo kolektivni negativci
E ja biznisa i ruta....
Moze li kako da ja vodu razvedem u tom neboderu?