Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna prilika za mlade da do kraja zivota rentaju stanove koje ce pokupovati ovi koji imaju 8k za kvadrat i pored toga, jos pet stanova. Jedva cekamo!!!
znatd li onaj vic kada poslije rata vozac tramvaja na Otoci viknu Skenderija a ono svi izadose iz tramvaja
Jeli bilo gdje dalje, do ove mogu helikopterom doći.
Katastrofa lokacija. Općinske parcele u gradu se prodaju investitorima, a za mlade ste trebali u Semizovcu.
Konjic je privlačniji. Brzo će autoput. Za Tuzlu neće nikad.
Ako nije blizu carsije vama je sve lose, Sokolovic Kolonija je prelijepo naselje, skoro pa citavo naselje je planski gradjeno, skola, prodavnice sve zivo ce biti blizu zgrade, tramvaji autobusi sve moguce.
Na tom prostoru je bila deponija smeća u ratu. I poslije rata samo zaravnali bagerom . Kad zakopaju naći će konzerve ikara
zašto ne npr. kod Holiday Inna?
Nermina Nikšićau funkciji Premijera FBiH blagosiljao svećenik kojiosveštava ni manje ni više nego prostorije Javnog preduzeća tkz. "Hrvatske pošte"koji nije u Čovićevom vlasništvu već u vlasništvuVlade FBiHi svih građana FBiH bez obzira na etničku pripadnost i vjeroispovjest. Dakle, kad očekujemo dove zaEPBiH ili BH Telecom?
A zasto bi bila tu? Grad se širi, uvezano gradskim prevozom, sta je sporno??
aBd tramvajske pruge i stambene zgrade u Rajlovcu
Trojka će dići kredit, kao i za sve ostalo, pa to nešta napraviti i obradovati 2% trojkaške "zlatne mladeži", a svi ostali će naravno vraćati kredite i živjeti kod roditelja ili biti podstanari.
Ovo ce sve pokupovati dijaspora i kartelasi iz Dubaija i rentat našoj raji Vidite kako je pao dino i tito,prodaja stanova u Sarajevu pala za 30% i dalje pada
istina,manje peru pare i odma ima vise stanova u ponudi
Pala je zato što obična buranija nema niti može dići kredit od 300 000 da kupi stan. Malo su se preračunali ovi poduzetnici!
Haha.. Prpa pred izbore.. Nikad vise najave gradnje stanova.. Samo koš što ih đaba ne nudite... Tik tak 6.10.2024 kraj se vase vlast svira...
abd dolazi sda, vratite nas fikreta, fadila i baketa, evo vam tito, atomska i cia
Zasto nas premijer (m)Uk ne ide u Hrasnicu da zivi, a mladima dopusti zivot na marindvoru umjesto njega... ah da, samo privilegovani mogu zivjeti u gradu, a mlade tjeraj pod planinu. bravo trojkasi
Mogu i na planinu eno na Trebevicu se gradi...
Jao komentara hahahah... ne treba nikome nista dati stvarno... pa nije grad samo na M. dvoru pobogu
koji ce se samo uhljebi ovdje naseliti da mi je znati