Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija BiH je bukvalno procvjetala otkad smo se riješili zelenih termita...
Vidim kako cvjeta. Neka mene u Njemačkoj do daljnjeg.
100 miliona KM više od UIO ide rs-u. zaslugom SDP. Povecanje cijena energenata,namirnica,neusvajanje minimalne plate od 1000KM, kriminal u FUP,ponizavanje penzionera sa 8KM veća penzija. To je procvat SDP i Trojke opcenito.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Super je ovo Bogami. Šteta samo što sve ove mašine izgledaju kao da su stare (a vjerovatno i jesu) dobrih 50g. Ali nema veze, ako bude para, biće i novih mašina. Samo naprijed ljudi.
jesu ovo sarajlije tjele da premjeste u Sarajvo da im je blize krasti😀
Paprike (za presadu) mi napale one zelene-bubice. Prvo ih je bilo par. Pogledam nakon pet dana ma sve ih obladalo, poceli se listovi zutiti, oni donji otpadati. Obrisem svaki list, i tus baterijom svaku operem. Nakon 5 dana opet 'zelene-mrskobne' navalile. Opet operem i otad redovno brisem listove, danas su paprike sretne.
Ja radnika za 600 km, prije bi lezao
Žalosno...bem vam svima oružje....
Hairli para, nema šta... Pa časnije je drogu dilat nego oružje proizvodit
Sve je ovo dosta jadno
nek sad politicari svih strana pokazu da su na strani naroda izgraditi vise magistrale SBK je katastrofa za kamione i autobuse šoferi rizikuju dnevno zivote tuda
100 miliona a radnici rade u ruglu...nasa posla...to treba bit apoteka
Odlično. Razvijate regiju na proizvodnji oružja, pa se čudite kad padaju po glavama vaše djece. Glupani i ubice!
Koji Kraljevi ovi Kinezi...dok jedan obradjuje operatora masine drugi slika djelove cak i crtez sa dimenzijama. Sve zivo kopiraju...netreba biti iznenadjenje da za 1-2 godine naprave isti proizvod i Binasu uzmu poslove. Obratite paznju 1:40 minuta na snimku. Imao sam slicno iskustvo, svaka cast ali dalje im kuca.
Direktor Binasa je pronevjerio milione maraka, samo prethodnoj godini. Ne cvjetaju njima ruže kako vi pišete, izuzev direktora i njeg najmilijih.
Ova firma je prije rata imala oko 10 000 radnika.
prodaju americi da bih oni onda dali izraelu napad na gazu, čestitam
Šta bi mi da nema RAT-A po svijetu?
Obratite se Nenadu Adzifejzovicu koji svojim lajavim, gibetskim, pokvarenim jezikom iselio hiljade nasih ljudi. Sjeme mu se satrlo pogano, gibetsko.