Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 g radite auto put m j
Naravno da tender ide HDZ Hering koji uvijek kasni, bez pentala ili Euro Asfaltu koji uvijek kasne bez penala, jer rade po Sloveniji i Hrvatskoj, a tamo da kasne bilo bi strasnih penala. Ne sumnjamo da ce rok biti probijen
Tile nije napravio ni kilometra kroz BiH... Samo teška industrija burazere.
Mene bi bilo sramota svakih par mjeseci pisati kako napreduju radovi na autoputu VC, a nista se ne mijenja vec deset godina.
autoput nece biti gotov do 2050 godine realno
Pa sad vidim da u BiH ima stručnjaka. Nisam stručan ali poenta svugdje u svijetu autoputa je ispravit put i učinit bržu komunikaciju između tačke A i B. Trenutno kako rade autoput ne vidim da je on potreban jer ide istim dionicama kao i magistralni put, sjedni na vrh trebaviča i bobom se spusti (slika naših autoputeva).
Najinteligentniji korisnik klixa
Svaki dan nesto npreduje ili je u planu. Nikada nista zavrsiti. Samo vijest nadaj se bice.
13 kilometara 340 miliona ! Znam da na cijenu izgradnje utice mnogo faktora ali meni ova cifra izgleda nestvarno..
Uveli akciza na gorivo, placamo putarine i opet 100% svakog metra autoputa se finansira kreditom
Svaka nesreca sjeverno od Zenice ide na dusu odgovornima za koridor 5c
Peicaju o rokovima, a ni izvodjaca nemaju, uzas. Dosta vise bajki i prazne price
Kako vas nije stid hvalit se sa gradnjom autoputa!?
hocemo vise vizualizacija !
Da li ovaj KLIX ima i jednog pismenog novinara koji zna napisati jednostavan tekst
nemaju al zato imaju ai jeo hin on
Kako politcari rade koliko se novaca uzme!? Dobro je da ista se naprvi u Bosni i Hercegovin za neke ljude veliko bravooo!?
Sporo, sporo, sporo....
Ovo bi moj Suno za 30 g.napravio i dvaput obnovio.
Naravno da tender ide HDZ Hering koji uvijek kasni, bez pentala ili Euro Asfaltu koji uvijek kasne bez penala, jer rade po Sloveniji i Hrvatskoj, a tamo da kasne bilo bi strasnih penala. Ne sumnjamo da ce rok biti probijen