Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako pjesma kaze , Bosno moja lijepa gizdava """"""""".... Nista u ovoj drzavi nema sem ove gizdavosti , pamet nam je davno , davno zatvorila vrata . Investirori iz Turske( nebitno koja drzava ) da nam sjeku vjekovima gajene sume nasih predaka . A , gle cuda , zaposljavaju cak 10 radnika . Bosno moja ............ ...... .......
Ide pilanje šuma, otac va j..o...
Pa ko more u bosnu osim kineza i turaka turci OZ malo u djep s ostete drzavu i drustvo sto puta vise
Oprace pare, isjeci sumu, napraviti ekolosku katastrofu i razguliti.
Turci samo prevare ovdje rade u BiH, ništa kako treba
Ja bih dao da investiraju i sijeku sumu ali za svako posjeceno drvo deset novih da zasade.Ovi danas koji sijeku ne znam niti jednu firmu koja vrsi zasad novih stabala nakon sjece.Jedini nacin da se ublaze klimatske promjene je u novim zasadima suma.Kijametski dan svakako je neizbjezan koji je ujedno i odredjen ljudskom pohlepom,profitom.
Problem kad ulažu, problem kad ne ulažu. Jesmo li mi uopće normalan narod ???
Koliko plaćaju koncesiju na djecu šume? Ništa to nije dobro. To smo mogli mi da sačuvano da nas razvojna banka kreditira i da imamo obostranog kupca ili da proizvodimo namjenski samo za tog kupca, a zapošljavamo naše stručne mlade ljude.
Pa baš pilanu? Što to nebi bilo nešto približno kao u Srbiji? Uništiće i ono malo šume koja je ostala na Drini.
Dosli da Posijeku Sume i da Odu a Gluli Bosnjo im Portcao da to Dozvoli
Gdje turcin investira, tu trava ne raste😅
10 radnika?
1,5 milona, hajde nek bude nafake
U Sanskom Mostu su turci „ulozili“ u pilanu i opljackali je svu, ni traga o turcima a ni o masinama u pilani.
Daj Boze al eto
Ne shvatam kako je ovo dobra vijest
Šume ima i bit će,sama raste. Problem je što nam drugi besplatno uzimaju omladinu čije školovanje su građani BiH skupo platili a ta omladina ne raste sama kao drvo.
KAKO NAS OVE JAKE KOMPANIJE NE ZAOBIĐE MILION IPO EURA ULAZE A DESET RADNIKA SIGURNO SU VIDILI UNOSAN POSO PADA SE UZME PARA NA BRZINU .