Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijeke, planine, jezera, šume, prašume, kanjoni, nekoliko mora, hiljade ostrva, rudna i mineralna bogatstva, visoki i sposobni ljudi, sportski duh, potencijal svake vrste. Sve to smo imali na Balkanu. Raj na planeti. A svi nestajemo ubrzano. Ne daj Boze nikom.
I ONA RADI PO RECEPTU NJENOG OCA. VEĆINA GRAĐEVINA KOJA NOSI IME TRAMP NITI JE U VLASNIŠTVU TRAMPA NITI JE OD NJEGOVIH PARA. ON VAM PRODAJE IME I TU JE KRAJ PRIČE. ETO I U OVOM SLUČAJU SVE FINASIRA I VLASNIK JE RUS A TRAMP CE DOBIT GODISNJU RENTU ZA IME. EDI
Sto ne gradi u Srbiji ? Aaa pa nemaju oni more hahahha
dobro al to lijepa , manje-vise... plasticna, to da...
Jarane gdije se zidovi uvucu teskocehi istijera ti!?
samo u americi ovaki migranti kao ova ceskinja i ona slovenka se mogu obogatit na onaj nacin
Nema blizeg i ljepssg mora od Jadranskog. Ne bi mjenjala Korčulu za 10 Maldiva
Dobra ckapi
Lijepa naša BIH
aha, jes jes
Hoće li u blizini biti i klinika za odstranjivanje i transplataciju bubrega?
Albanija nije tako jeftina kao sto se prica, ali je jako prljava.
Ovako mlada a botoks koristi
A zato Trump obožava Putka... Preko njega šteli kćerki poslove...
Ne gradi ona nego njen muž. Koji je između ostalog najavio i gradnju u Beogradu na mjestu porušenog i NATO bombardovanog generalštaba. Ali i u porušenoj Gazi.
biznis biznis u beogradu su kupili porusenu zgradu generalstaba da obnove.bogati postaju bogatiji a siromasni siromasniji.
america firt sa americkim kreditima