Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pro ruska propaganda.
Zelenski be like: hold my beer
Sa zastavama i troškovima ne zaostaju puno ni ovi naši iz GTRs-a na svakom čošku i raskrsnici jarboli i do 20 m visine svaki košta u prosjeku 3-5 hiljada maraka a ispod njih putevi rupa do rupe ni terenskim vozilima se više ne možete bezbedno voziti po rupama.
Ovu zgradu rusi zovu kukuruz. Bio sam u blizini ali tada se nije moglo uci unutra.
ja bio na Burj Khalifi i rekli mi da je 828 metara visok.Al su me zeznuli.,
Zela, Zeeelaaaa, sravni to!
Klix proruski portal danas,sutra je americki kako ko uplati.
Ma mene boli tuki i za rusijom i ukrajinom. U bosni su ratovali vise ukrajinci. Od mog poznanika ujrajinca je brat ratovao u Bosni ih pa sad eto volimo
Boli i mene i za jedne i za druge, samo sto zbog nase nedavne sudbine koju dijelimo sa danasnjom Ukrajinom, ne mogu ne biti protiv agresora.