Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može hifa naravno. Što niste napisali kako obični građanin koji živi od plate do plate može postaviti solarne panele i prodavati višak proizvedene struje (hint - nikako, život je kraći od vremena potrebnog da se pribave sve dozvole)
Kupis panele iz Kine i postavis na krov i gotovo. Kakve firme kakvi bakraci kakve regulative. Ovo je slobodno drustvo za koje smo se borili.
https://otpor.media/sirokobrijezani-sa-mostarskom-adresom-zrtva-korumpiranog-bankarskog-sustava-procredit-bank-bih/
Gladna Hifa ulaže u sve osim u proizvodnju i stvaranje nove vrijednosti. Zašto ne bi mogli Vitezit pokrenuti?
Mozete što hocete.Prvo ste izbrisali aplikaciju cijena goriva, gasite vanjske displeje na pumpama sa cijenama..pametnom dosta.
Moraš biti ministar,direktor,premijer,odnosno buđetski korisnik, ostali nemogu.
PA JOS NEMATE RIJESENO GRIJANJE STANOVA PO GRADOVIMA A PRICAJU O ZELENOJ ENERGIJI TREBA PRVO TO RIJESIT PA O NECEM BOLJEM PRICAT NE TREBA GLEDAT U RAZVIJENE ZEMLJE STA SU URADILE KSSNITE JEDNO 100 GODINA ZA TIM.
Ako je Hifa u tome bježite daleko.
Reci NE zakrčenju livada solarnim pločama
Prije svega zamjeniti stare frizidere i zamzivace novijim kao i uvesti led rasvjetu
Hifa oil je nakupac i opet sa lahke strane
na najprofesionalni odnos sam naišao u firmi euro solar prilikom skupljanja ponuda a i same izvedbe. preporučujem ovu firmu svima