Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Kladuše je lakše i brže doći u Beč,nego u Sarajevo.
Fooodiiil i nooorooood znoooooo!
Samo nek se Ogrešević liže sa SDOOOOOO! 30 godina zapostavljaju krajišnike!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fooodiiil i nooorooood znoooooo!
Krivi krajski politicari za svaki metar ne izgrađenog puta...nisu to politicari nego poltroni,uhljebi i obicni poslusnici svojih stranaka cije je sjediste h Sarajevu.....samo svoj interes gledaju a narod ko hebe...fuj fuj fuj
Jebes Sarajevo. Drzava za sebe.
Prije da je Krajina drzava za sebe, odvojena od svakog nažalost
nema pametnijeg povezivanja BH od Satajeva preko Zenice i Jajca pa n a Bihać sva privreda izvoz i uvoz i ide u EU a ne u Beograd 5 c autoput će biti prazan kao što je sada autoput Banja Luka Doboj nema nikoga pusto išao sam više puta pa znam
USK u stvarnosti ne postoji na karti BiH. I ne zove se Unsko-Sanski Kanton nego se zove SNK, Slovensko-Njemacki Kanton. Taj kanton je staracki dom. U BiH bi mogao da zivi taj kanton samo ako se regionalno poveze sa Banja Lukom i Prijedorom, ali kako kad je tu granica Dobrodosli u Republiku Srpsku. U Prijedoru je medicinska sluzba puno bolja nego u Bihacu a kamoli u Banja Luci. Banja Luka je bolja nego Sarajevo sto se tice veterine i mediciskih usluga.
30 godina nakon rata, putevi prijeratni, Tito ih gradio, Bošnjaci biraju sebi vlasti kakve i zaslužuju, da ih kradu i lažu svo vrijeme. Da ovaj dio nije povezan sa centralnom BiH, da Tuzla nije povezana, ludilo!
Živim u sarajevu i potpuno podržavam ogreševića da je neophodno i prioritetno povezati sarajevo i bihać. Grad bihać i krajina umire svake godine brže. Pod hitno usmjeriti sredstva za brzu cestu prema bihaću, a prema beogradu stopirati.
Prema karlovcu treba gràditi, tamo nam vecina prometa ljudi i roba ide.
Zašto niko ne spominje makadamski put koji je, gle apsurda, katerigisan kao magistralni, a spaja Bosanski Petrovac i Bosansku Krupu?
USK ostatku BiH napokon treba reci zbogom. Maćehinski odnos Sarajeva, tačnije lešinarski odnos dinastije IZMETbegovic i vladavine SDA kriminalne hobotnice u odnosu za USK sve vise govori u prilog da ne Fikret Abdić imao pravo. USK se treba odvojiti i krenuti svojim putem, pa ako treba, pripojiti se i R. Hrvatskoj. Ovo vise nema smisla.
sta ocekivati od drzave koja nema brzu cestu Sarajevo-Tuzla, a o autoputu da i ne pricamo..od Tuzle do Orasja 75 kilometara se vozis preko 90 minuta..
Loše jeste... Ali da je bar i ovo što ima donekle uredu, a ne neki djelovi puta su lošiji od makadama.
Ne treba nista hvala dobro nam je ovako teze ce ta politicka go.na iz sarajeva dolaziti 😀
Neka idu milioni u tunel hranjen da mogu zastupnici do vikendica
Cesta od Bihaća prema Bosanskoj Krupi je od 96. proşirena na nekim doonicama jer šleperi nisu mogli prolaziti. Sad mogu ali često poderu cerade ili polome retrovizore. Moglo bi to još biti dogradjeno. A do sada da se htjelo moglo se napraviti tih 32 km movog puta od akciza za gorivo vozila koji prodju tim putem u zadnjih dvadeset godina.
Mi krajisnici smo se nedavno borili protiv Autonomije,a izgleda da bi na kraju trebali traziti autonomiju USK,i rahat biti!