Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONACNO !!!
cekaj ba...pa ovaj objekat je bio iskesirao moj rahmetli jaran celo ismet...
Ne upropastavanju austrougarskih zgrada. Ima dovoljno komunistickih pa njih prepravljajte
Zaboravio sam kad sam zadnji put sjedio u Estradi... 1988...?
ovo je vlasnistvo porodice Bajramovic
Klix, podijelite sliku izvornog jedinstvenog objekta sa druge strane, da gradani shvate koji je ovo urbicid i uništavanje neprocjenjive građevine. Sramota za Studio Arh, sramota za grad i sve urbaniste u njemu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cija-je-estrada-u-sarajevu-preprodaja-izmedju-fiktivnih-firmi-vodi-do-vlasnice-u-crnoj-gori/161027004
Samo obnoviti originalni izgled, dobar klub, bašta, terasa... Napraviti kultno mjesto za izlaske...
kad vidim papagajku, pocera me na wc.
U vlasnistu firme Mate Inn to znaci u prevodu S SMISTA firma sve jasno Hvala🤔🤔
EEEEE koliko sam samo puta ovde p................................. ...........pored proso:)
Meni se ne dopada jer smatram da, sa stručnog stanovišta, nije ispoštovan duh mjesta i objekat izlazi iz gabarita, austrougarski dio se gubi pored ovoliko stakla. Ovdje princip kontrasta ne funkcioniše dobro. Može ovo puno bolje.
Sto će ti uopste austrougraski stil? Otisli su austrougari, sad se radi novi dizajn
Znali se ko je jeB.ni vlasnik.Nebi se iznenadio da je bOkir i dao zetu da napravi kupleraj.
Tacno
Ih kako bi tu legla jedna kladionica...
Nemoze nikako da se uklapa u okolnu arhitekturu. Uvijek mora biti “intervencija”. Priznajte da jednostavno neznate projektirati zgrade u stilu koji se uklapa u okolnu staru gradnju
Ne znam ko je vlasnik objekta ali vjerujem da je neko blizak politici jer ce projekat raditi biro ciji je vlasnik takodjer blizak politici.
Treba ono ruglo rijesiti, ali dobro pripaziti, jer cini mi se po ovoj animaciji da bi taj objekat trebao da bude vecih gabarita od postojeceg. Samo to da ne prelazi.
Ko da nas ko šta pita
Bravooooo