Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god je ukljucen hering pucaju mostovi, nestaju kilometri, prekoracenja rokova od minimalno dvije godine i tako dalje. Idemo naprijed, al u k….
lupetaš bezveze. HE je samo podizvođač koji je radio mostove i koji su završeni. Problem je oko trase, kosine na istoj, i te radove izvodi Azvirt. Ako imaš druge info, prosvijetli nas
sta je kuca napravljeno od tih ukradenih kilometara.
u zatvor onog krmka Terzica
Ti meni ja tebi...Kolko se para ovdje klepi. Čudo neviđeno..
Nije bio dobar prvi projekat. Na jednom mjestu po projektu nije trebao nijedan ship a u praksi se pokazalo da ih treba preko 150, jer teren nije stabilan. To ke samo jedan primjer. A onda malo i izvodjac napuse troskove i eto belaja - duple pare...
1998.godine vozima prema Sa, kod Visokog Bicakcic postavljq kamen temeljac. Dakle, prije 26 godina. Pametnom dosta, i previse! Bando nesposobna!
Ma da, nakon što je direktor cesta iz HDZ-a odredio i odradio sve koridore na jugu Hercegovine potrebne Hrvatskoj onda bi se nešto moglo raditi i u Bosni. Odnos doprinosa u budžet FBIH 5:1 za Bošnjake, a odnos realizovanih projekata autoputa 2:1 za Hrvate.
UUU ali skripte UZP-a rade u punom kapacitetu.
Vau kakav tempo
Ovo samo u bosni ima...
Nikako da prođu Zenicu. Neki su mislili penziju tu dočekati.
Čuuuuj, za pet mjeseci vračaju se mašine! Ajde....čuj za samo pet mjeseci počinju ponovno! Super, pravi Japanci, govore čak i japanski: oto, kojo, njiha...
Jesu ono izbori ove godine?
Jesu ono izbori ove godine?
sve ide kako nema SDA, i to za puno manje para. Samo pustiti Sipu da ispita kako su sklapani svi ugovori
Mršš UZP-ovče, idi troši milijarde od haram kladionica!
ma da, nakon što je direktor cesta iz HDZ-a odredio i odradio sve koridore na jugu Hercegovine potrebne Hrvatskoj onda bi se nešto moglo raditi i u Bosni. Odnos doprinosa u budžet FBIH 5:1 za Bošnjake, a odnos realizovanih projekata autoputa 2:1 za Hrvate.
Znaju Hercegovci, mi neznamo
meni ovo izgleda svjetski... zanemaricemo negativnosti...