Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asim će sada moći završavati mentorstvo Sebiji u Sarajevu. Ne mora ići u Zagreb.
Kakva je to kraljica kaze covjek ja joj nisam bio mentor, ona kae jes 😂
Bice difovaca koliko hoćete
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
EIB daje 500.000€ ok, a gdje je cijena cijelog projekta? Ili je to opet razbacivanje slikama i animacijama u najavi?
Kako pise, to su pare za generalni plan i studiju...sta god to znacilo
To ce zapoceti ko tramvajsku stanicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma glupost najveca. Najbolji dio grada pretvoriti u kampus. Brate. Stavite kampus na Bare. Ovo je extra zona. Mogu se pare hiljadama godina izvlaciti. Uglavnom nek studeti iz Donjih Skotrljana mogu pjeske na carsiju. Citav svijet kampuse van grada. Jok mi.
Ugasite gras, otvorite UBER..
Super. Ako sve bude islo kako treba, moji unuci ce prisustvovati otvorenju. To je za oko 40 godina.
Hoce li smanjit malo skolarine da dihnemo?
Komšo otvorija predizbornu kampanju prije neki dan. Čeka vas godinu dana pakla u medijima i bajke o uspjehu. Moja sućut
Tačke?????Hiljade???? Voz????preduzeće???? Komentarisati????? Talasi?????😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
To je onaj projekt iz 2001. godine, dobar progres.
cim imas obrazovanu vladu koja je vidjela svijeta a ne lokalne kabadahije i pijacare
Koja je svrha ovoga ?! Pa domet vžje da očistite barem smeće, KJKP Rad danima ne odvlači smeće. Kakve uloge ima kampus, ako je nivo obrazovanja ravan ničemu ? Poboljšajte kadar, uvedite besplatno školovanje, olakšat ćete studentima, a ovako, svaki dan imate manje studenata. Bivši student UNSA
To je smjer. Mora se znati sta je osnovajednog drustav. Neka nargila ali ovo je temelj. Moraju se koncentrisati pametni i razmjenjivati ideje. Nikad ne znas sta ce se roditi.
15 godina iznova prave studije i planove. 500 000KM ne može ništa učiniti za kampus, a 17 miliona od prodaje ogromnog komada Američkoj ambasadi pojeo magarac, a vuk magarca.
Zašto to rade u sred grada, treba li su kamous raditi na Ilidži kao i ostali univerziteti a zemljište dobro unovčiti pa bih gradnja koštala 0 KM ili za mnogo manje novca. Ali na UNSA ima toliko doktora ekonomskih nauka a da u životu nisu kilu jabuka i paket jaja prodali.
da se dugorocno razmislja ddrugi kampus UNSA bi bio na ildzi al ovaj u gradu niposto prodat. Vecina vaznijih univerziteta ima dva kampusa sto ce UNSA za nekih 60 godina postati al bolje unaprijed planirati
Dok je Balkanskih Drzava eib,mmf,irb,i ostali lihvari ne moraju da se brinu za svoju monetarnu buducnost...
Sve samo makete i 3D verzije
A tramvajska stanica na Otoci?