Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam rukovodilac i direktor u Standardu prije rata i skoro cijeli rat i samo da kažem da je Mišković tu nevin sve je to radinost domaćih lopova jer Standard je bio najstabilnija firma u gradu 10-ak godina prije rata! To znam jer sam bio jedan od direktnih učesnika razvoja Firme! Kako su Državu prodali tako su prodali i moj Standard!
Ako si im ti bio direktor onda nije ni čudo što su propali.
Nerad i lopovluk ne opravdavaju dolazak rafiniranih lopova i okupatora "otvorenog balkana". Dok domaci preduzetnike predstavljaju kao lopove, vucicevi botovi slave postratne srpske privatnike kao jedine spasioce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto drzave ,a nas Bingo ne moe u svojoj drzavi da postane vlasnik u Neumu .....ma vi ste za njive niste za politiku .....dodje mi da placem matere mi
oko, pare vrti gdje burgija neće
Delta centar u najavi?
ja bih samo volio da napravi dovoljno siroke ceste i parking mjesta. da ne bude usko grlo ko Šip.
bruka
Fahro stoji iza ovog projekta...!?
Mnogo ozbiljan kriminal
Tu ce se smisljeno dovodit srpske firme, gradit stanovi za srbe. Ima deal sa Sasom da Zvezde Granda otvore svoj centar za produkciju.
Taman da nam se vrate sarajevski Srbi! :P
Nacionalizam je za sirotinju.
napametnija danas . aferim
Sve sto su bile drzavne firme ovi nacionalisti doveli do kraha pa onda prodali tu imovinu za sitnis , naravno ugradili se u neki iznos love za takav postupak privatizacije !
Tu dolaze zvezde granda koje ce napravit novi studio u zelji da iz BiH upravljaju svojim sundom
svako dobro bosno i hercegovino...lp iz at
SDA je prodala i izdala i svaku marku u svoj dzep stavila
Ti i dalje po defaultu.
A sa trojkom sve med i mlijeko, pocevsi od Sanje Vlaisavljevic kao ministrice pa dalje...
Vozi miškoooo
Gradi Miškoooo
hajd sto su kupili ....kupili berza je berza ALI KO CE IM DATI GRADJEVINSKE ZA TE STAMBENE KOMPLEKSE!!!??? KAPIDJIC ?
Opaaa trojka lagano prodaje drzavu istocnim komsijama, pravo bratstvo i jedinstvo. Zato pamti narode i kazni na izborima.