Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto nije komplet izgorila, onda bi morali novu pravit, htjeli, ne htjeli
najbolje napravite puno poslovnih bez parkinga...samo da cestitam novom Bingu na parkingu ,...zato i radi , zato je pun i on i kino i kafici ....svaka cast sto niste bili prokleti !
Pa konacno ono je ruglo za glavni grad !!!
Pročitaj članak, nemoj samo naslov, pa ćeš vidjet da se nemaš čemu radovat
kazu stanica funkcionalna. u 21 vijeku mi još čucavac imamo. o higijeni i drugim stvarima da ne pricam
Funkcionalna??? WC nije renoviran od izgradnje. Horor i sramota za grad. Vidio, ne ponovilo se!
U Japanu su uglavnom čučavci, zamisli koja su tek oni bijeda 😂😂😂
Po njima je funkcionalna, a po gradjana i svakom normalnom je ruglo i sramota grada i drzave
A zato je gorilo!
Na dugu je štapu to sve, vjerujte, al nikad ne reci nikad...
Pa mogli ste izmjestiti autobusnu negdje na periferiju grada, sasvim nepoterebno da je u centru
Ma samo hotele pravite!
Neka kopiraju ZOB iz Minhena. Nije neka kvantna fizika.
a znaci to je razlog pozara
Na stanicu kada pođem ja, prate mene dva tri požara 😎
Baš je opustošena autobuska stanica. Neki je i totalno zatvore, iako u novo doba elektroauta neće imati svako auto i putovaće se opet više autobusima na duže relacije.
Sta sad opet treba neboder da se gradi da bi Sarajevo imalo adekvatnu autobusku stanicu??? Bivsi sistem je izgradio ovu stanicu u proslom vijeku i naravno da ona nije u skladu s vremenom u kom zivimo a u suprotno nas pokusavaju uvjeriti ovi iz CTS-a.Medjutim to ne sprjecava pomenute da uporno koriste iste resurse te na istim pokusavaju troduplo zaraditi na ustrb urbanog izgleda.
Projekat rekonstrukcije star par desetina godina. Samo treba vidjeti čija je autobuska stanica, gruntovno i katastarski? Otkud Centrotrans i koji je Centrotrans u priči… Grad, općina ili u konačnici Kanton trebaju uloziti i upravljati ovom imovinom. Trenutno imate Zmajeve koji se na javnoj površini sire uz miris roštilja i to je sve…. Forto, župane naš, probudi se!
Nadam se da ce momak koji je radio u objektu tuziti vlasnika radi plinske boce
Obećali da će početi ovo sve 2015e. 🙄 https://www.akta.ba/investicije/autobuska-stanica-u-sarajevu-ce-imati-hotel-i-trgovacki-centar/34400
Pardon 2014e.
Dajte nam AUTOBUSNU STANICU za odgovarajucim sadrzajima, pristupom i parkingom! Ne treba gradu jos jedan hotel ni stambeni objekat na tom mjestu!!