Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj predizborne hahahahahahahaha evo glava ako za 50 godina ljudi vide i metar autoputa kroz distrikt!
Nadlezni iz cijele BiH se nesto dogovorili? Je li moguce?
Kako se fino mogu dogovoriti, samo kad hoće.
Ma da dosta više samo autoputevi kroz USK treba malo pogurati i druge
A jesmo retardirani 3 potpisa, agencije, vlade,zajedane ebeni Autoput. De pojednostavite taj proces.
jedini dio bih koji funkcionise normalno
Mene samo zanima je li to granica "srbskog sveta"
Dogovore se kad su izborìiiiii ovce me mogu bezzzz tebeeeee cobaneeeeee vrati seeeee ....
Joj jest meni muka od ovih ljudi. Kad ih vidim, nemam zelje ni procitati tekst.
Srbi prave autoput od Doboja do Brčkog samo unutar granica Republike Srpske iako nelogično. Ali infrastrukture svog entiteta strogo drže izvan FBiH a ne dozvoljavaju ni uplitanje drugog entiteta pa da se pravi autoput Sarajevo Bihać. Tako da Srbi spajaju samo RS preko distrikta Brčko sa Srbijom. A Erdoan im napravi još dostupne autoputeve do Beograda.
hakem80 Kako ne kontaš. Republici Srpskoj je cilj povezati se sa EU i sa Beogradom. Napravili su autoput Banja Luka Gradiška a i most na savi je napravljen, a sa druge strane im idu dva turska autoputa od Beograda do Bijeljine i od Beograda do Višegrada. Tako da je RS totalno umrežen.
Koji Autoput, koji gasovod?
Tuzla radi brcko se gradi
Pa dobro ima li neka mapa sa trasama, umjesto slika političara.
Tunel Hranjen ima i video projekcija kako treba da izgleda... Tunel kao tunel... rupa kroz brdo. Prošle godine probijen rok za probijanje rupe kroz brdo. Ovdje ne trebaju mape, skice, obećanja, ovdje treba realizacija - život prolazi...
Koliko se sastajete za te pare ste mogli sigurno 10km autoceste napraviti
dje je er
Koliko ce para nadlezni uzeti sebi u dzep?