Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... koji bi trebalo da bude završen do 2035. godine ..." Dalje se ne isplati citati. Bice mrtva trka izmedju Siemensstadt Square i Koridora 5c, finis se na kladionicama ocekuje u najboljem slucaju tamo oko 2050.
kao neko ko nije inzinjer ili slicno mozes samo raditi na viljuskaru ili paletaru da razvozis robu nakon primanja i sortiranja po jednoj od desetina fabrika. 17,50e pocetna satnica sto nije lose za skladiste. koriste sistem ko amazon itd gdje neces biti stalno zaposlen vec tinakon isteka probe daju otkaz, ides na hladjenje pa opet nakon, cini mi se 3 mjeseca? radis. nikad ugovor za stalno ako nisi neki sef ili inzinjer.
Ovo mora da je greska, zar Bosanci ne govore kako Njemacka propada i da je u Njemackoj puuuno gore nego u BiH?
To govoti dodik a on se izjasnjava kao srbin ako se nevaram
Nekad gigant sad samo sjena
320 hiljada zaposlenih, a plate sam upravo guglao: inžinjer 75.000, tehničar 60.000, studentski posao 30.000. Po meni to i nije tako sjenovito...
@gooUser ... Oni su jači nego prije 10 ili 20 godina, pogledaj razvoj vrijednosti akcija. Ali ne bakću se više masovnom elektronikom (mobiteli, vešmašine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)