Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vise zavrsite to vise. Autoput A1 bi se mogao u roku od 5 godina isplatiti kada bi se potpuno zavrsio, jer bi onda svi turisti koji idu u juznu Dalmaciju isli preko BiH
Veoma lijepo,ali i Unsko-Sanski kanton je dio Bosne i Hercegovine. Samo kažem
Futur I nemogući.
taman kad u Njemačkoj penziju zaradim bit će gotovo,vozikat ću se sa golfom 18, a vi ćete krast drva u četvorkama
Opet modelling i snovi, do kada ćemo gledati 3D rendere i voziti se po putevima punim rupa, već imamo rupe u sjećanju, moraju biti zapamćene kako ne bi otkinule točak ili točkove, barem ne objavljujte šarene laži i 'impresivne' slike autoceste, frustrirajuće za čitaoce !
Čuj Walter!! Eeeee, da su Bata Živojinović i Boris Dvornik živi, ne bi dugo prošlo pa bi se skupljalo komade mosta dolje u Počitelju....... :)
Ovaj narod nikad neće doć pameti.
MassAllah jos malo pa ćemo šlauf od Zem Zem vode do Sarajeva prostreti
Moglo je i bez ovog mosta. Budalaština. Biće veselo voziti po kiši i vjetru preko ovog mosta. A kiše i vjetra ne fali u Hercegovini.
Dok mi izgradimo autoput, u upotrebi ce biti samo leteci automobili.
sve je u bih samo simulacija !
Neka mostova oni spajaju ljude.
Hocel se i sa njega skakati ko sa starog mosta
Impresivna slika, o mostu u stvarnosti możemo maštati.
Iz teksta se vidi da ce ovaj most jos dugo ostati samo 3d model na racunaru
Do 3000-te godine možda i bude!
sta je bolje, placati samo putarinu nekom strancu da nam napravi autoput ili placati putarinu, dodatne akcize za gorivo, kredite kojim se vraca lova i uhljebe u autocestama BiH?