Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocete li ikad postaviti mapu gdje se to nalazi?
Ti bi još i mapu. Vidiš da nemaju kad od posla ;-) (25 godina)
Denis Lasic zvani u narednih 20ak dana. LoL
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja znam da se svima cini sporo kako se gradi, ali jedno treba biti jasno da koridor 5C koji vodi od Madjarske preko Hrvatske i BiH pa ponovo do Hrvatske i do jadranskog mora upravo kod nas je najzahtjevniji i 30 puta skuplji ali ce biti i najljepsi. Madjarska sva ravna davno zavrsila Hrvatska ravna skoro zavrsila ostao jos mali dio da se spoji, kod nas sve brdo na brdu, i 100 tunela, ali pejzaz nezamjenjiv i bice predivno kad se sve zavrsi
Smjesan si
Očito nikad nisi bio u alpskim dijelu Italije, Austrije, Francuske, Švicarske. Sta su ljudi naptavili, tako davno i tako brzo. Cak i ne trebas ici tako daleko. Hrvati za 3 ipo godine napravili 330km, izbusili 2 tunela preko 5km i na desetine kracih. A mi za 8x više vremena odnosno 25 godina 110km u Federaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tunel Kvanj je dio dionice koja se nastavlja od novootvorene dionice prema sjeveru, tj prema Mostaru
A kada ce zavrsiti Vlakovo Mostarsko raskršće.
Umjesto da Prelj probiju i time za sva vjecna vremena povezu mostar sa sarajevom, oni kopaju tamo u beznadju neke tunele i to duplo.
kakve budale! Prave tolike tunele koji ce samo dva mjeseca biti punio a ostalo ce zjapiti prazni i to sa dvije trake i to u onom slijepom criju od Hercegovine, a Hrvati nama nece ni kod Gradiske da naprave most da dodjemo pola sata prije kuci jer misle da ce izgubiti pare na njihovim autoputevima, ma nisu ni njihovi. oni su sve prodali...
trebali su samo jednu cijev napraviti...
Zasto se ne prave autoceste ka Tuzli i Bihacu, zasto uvijek oko te juznobosanske se L endre? To ce manjinci platiti pola love?
Manjina pravi autocestu bosnjackom lovom!
A mostar jug mostar sjever pa tunel prenj ovcari bradina?
Tuzli čundara.
Prenj nikad ,možda ni tad
sad ga su masine slobodne i kada ne moraju raditi u crnoj gori, sloveniji i austriji sjetili ste se da postoji i BiH. Ovo sve treba rastjerati ali narod se sjeti kad voda dodje preko glave, tad bude kasno.
samo naprijed, unistite plodno zemljiste u blagaju. Iskopajte stecke koji su pod zastitom unesco-a, unistite stogodisnje vinograde. Put ce proci kroz bunu i bunicu. kod nas niko o tome ne pise, strane organizacije su digle glas i pomazu, ali nase sute ne interesuje ih.
https://bankwatch.org/press_release/mostar-locals-continue-to-resist-corridor-vc-routing-amid-new-tunnel-loan-talks
Vaj halune , mislio sam da ovo nikad docekat necu
Treba li Tuzli kakav tunel možda, pa makar prema Brčkom pošto Čaršija nije za povezivanje. Bitnija je Hercegovina.
Eno vam Komšić
Bravo
Ja jedino vjerujem Kinezima kod izgradnje, zavrsit ce i prije roka
Dok Bosna radi Hercegovina se gradi. Žalosno, niko od Bošnjačkih lidera da radi na putnom povezivanju Krajine i Bosne.
Sta Bosna , sta Hercegovina. Ovo je državni interes da se završi.
Šta Bosna radi? Hurme