Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam Bosanac, ali priznajem da je Hercegovina ljepša (Mostar, Konjic, Trebinje, Stolac, Počitelj, Buna, Bregava, Trebišnjica, Kravice, Hutovo blato... sve sama čudesa). Nek su mostu dali ime Hercegovina, puno bolje nego po istorijskim datumima ili značajnim ličnostima.
Pa dodji kod nas zivi
to je sve Bosna.Bosna nosi Drzavnost te Teritorije.Hercegovina je samo dodata u vrijeme AustroUgarske kao Terirotija koja pripada Bosni zato Bosna i Hercegovina .A Bosna je sva ljepa.Jajce,Sarajevo,Bihac,Tuzla,Travnik,Mostar,Pocitelj,Jablanica,Neum itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Idemo Hercegovino, a i Bosno. Naše kamen naša duša naše sunce. Da nam Bog još ovakvih mostova dadne, da povežemo ljude, a i srca. Naš Jadran lijepi, najljepše more na svijetu je još bliže. I ne tražite ovdje razlog za razdvajanja, već za spajanja. Ovo je zemlja svih nas.
zalud bacene pare, mogo se helikopter kupiti od svake promocije presjecanja vrpce za metar autoputa
lijepoooo
Volio bih da mi neko kaže zašto je Plenković otvorio most i koliko je Hrvatska dala para za taj famozni most,hvala....
jao kak je lijepo
Za vatromet se moglo mnogo lijekova kupiti,onkološki pacijenti umiru.Zabava za kamarilu.
Jesu li vatromet platili od novca kojeg su kroz penale uzeli od građevinara što su nešto malo kasnili? odvratna, nedostojna promocija nesposobnih AC FBiH, i cijele Vlade FBiH.
Ma tako je samo se razbacivajte nasim parama a sto je gradnja kasnila 5 godina da imate zrno obraza samo bi objavili da ljudi znaju da je most otvoren nebi se zivi pojavljivali od sramote
Nazočio Njiva Šikaraš uz svoje mentore.
ffuuujjjj,,,, u s t a s k a posla
Još samo 300 godina pa čemo spojit autoput.
Kome ih pravite svaki dan 1 ili 2 autobusa karta jednosmjerna od hr pa gore sellam naša lijepa BiH
Jao meni zao evo sad ovih hrvata, kontam sav nekako vatromet crveno-bijel, steta sto ne moze pucati kocke, pa mogli ste nas Bosance pokusat prevarit bar eto jednom da je puklo malo zute i plave. Hahah
Cirkus sa ovim vatrometom.Zaista budalastina zbog 11 kilometara autoputa.
Majko moja
"Napravit ćemo od FBiH veliko gradilište. Hvala svima koji prate rad vlade i svakako da je i ovo još jedan korak na putu BiH ka Evropskoj uniji", rekao je Nikšić. Hajd' da vidimo.