Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa fino izgleda na slici
Ti siris lazi o IZ vjerovatno te neko placa za to. Govoris da IZ ima kupone za Bingo. To su bonovi u vrijednosti od 50 KM i IZ ih dijeli ljudima u potrebi. Za njih mogu kupiti sve u Bingu sem cigareta i alkohola za tvoju informaciju Gamad @ - velika mahalusa si i lazovcina.
Hoce li ovaj bazen placati vodu, posto u Sarajevu vlasnici bazena drpaju vodu godinama dzabolesku.
Estetski djeluje dobro zamisljeno. Samo ne vidim ovdje odrzivog rjesenja ako kapaciteti ostanu na minimalnom nivou i ne odgovaraju potrebama okruzenja. Sve planove treba isto tako evaluirati po pitanju opterecenja prirodne okoline. Pogotovu u ovom zadnjem nismo bas tako jaki.
Ovaj projekat može crtati samo ko nikad u životu nije vidio našu Bembašu, a kamoli se okupao na njoj. Pomjeranjem glavnog bazena uzvodno znaci i to da će sunce ogrijavati taj isti bazen u prosjeku 18,5 minuta dnevno. Glavni bazen se upravo zbog hoda sunca (tj zaklanjanja sunca od Podcarine i Babića bašće) ne smije pomjerati od sadašnje (i prijašnje) lokacije. Ali kakvo vrijeme, takvi i arhitekti.
Iskreno, dobar projekat. Nadam se da ce biti bazeni na nekom visem nivou i da nece biti krkanluka.
Hahaha pa ovo je smijesno... dokle vise sa ublehama i lazima...
Ispadam hejter, ali, umjesto "ganjanja" estetike, trebali su osmisliti dotjeranu verziju starih bazena, jer je bilo prilagođeno svim uzrastima, ali vole ovi naši furat kvazi elitizam, to je čudo jedno.
Nije buraz kvazi, ovo se pravi za elitu a ne ko ranije za široke narodne mase... ovo će da napucau i karta će bit 50 moda i više... što kaž ovaj haver, ovo ti je bazen za one što savki dan skijaju na Bjeli u toku sezone
sreca pa imam vlastiti bazen, kako se moze neko kupati sa stotinama drugih, pola ih udje prljave straznjice i jos se tu otkravi prljavstina , plus gledanje golih debelih foka i morzeva :/
Imali smo bazene, a ne bazen. Nama treba bazen olimpijskih dimenzija, a ne sminkerski. Ovo je lijepo za motel na Bledu ili Igmanu, a beskorisno je za okolne mahale.
A gdje su tobogani i bazeni za djecu? Ovaj bazen izgleda lijepo, ali za neki hotel, a ne za obicne ljude koji moraju ici na Terme sa djecom da bi ih nekako zabavili u ovom mrtvom gradu bez parkova, setalista, igraona i drugih sadrzaja.
Bazen za dva mjeseca ljetnih temperatura,otvoreni,pa zamisli pamet tih arhitekata?!
Tu je bazen od austrougarske mozgu. Puno je pametnijih od tebe. Pravoslavni turci na aparatima kad god je nesto pozitivno u drzavi
ne moramo vise u Neum
Smiješno je da nam ukidate skakaonicu!
Ovakvi projekti nam trebaju samo naprijed da nebude bajka
bara za barenje....
Hoce li bit' do 2050.g ?
Poput termalne rivijere pravi penzionerski bazen u kojem najmanje ima vode. Mozes uletiti i kiselit se u mjestu.