Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumenko , ovo liči na ono tvoje poput kongresni centar i šta bi.
Neko uzme lovu na projektu i ideji,opere se lova i projekt zatvori sa par probijenih makadama i jedna...dvije građevine u bloku. Mazanje očiju.
Ljudima gore je potrebniji gradski vodovod i gradski autobus nego ovo, kako je trojka dosla stariji ljudi koji ne voze idu po nekoliko kilometara u Dobrosevice na autobus. Ima nesto sto se zove prioritet i sto je korisnije za sve stanovnike.
g nji da ru me na kr me
Svi ce se samo igrati i setati parkovima GLADNI ,kakvi strucnjaci samo parkove prave ,mi cemo postati zemlja PARKOVA ,da narod ima gdje sjedit i kontat sta ce sutra pojest .Korisno bas ,nista fabrike,preduzeca ,poslovi nista to
Efendic je tito,radi bolje i vise za narod, nego li cijeli kanton Sarajevo
Je l to onaj što nas je drzao godinama pod redukcijama vode sa Nezirom H. i mentorom Ćesirom? Je l to onaj što 12 gidina nije riješio odvod vide ispod podvoznjaka u B. Potoku?
Ko će mu igrati košarke u Ahatovićima? Na desetine igrališta u KS zjape prazna.. Tužno Bolje da se dogov. sa nacelnikom Visokog i da su zajedno asfaltirali put iz Ahatovića do Gornje Bioče i tako spojili Sarajevo i Visoko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)