Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect!
Ima pametnih ljudi...
Znaci , za covica jos vise para ...:(
vidim po Sarajevu ima tih reciklomata gdje ubacis flase i dobijes nesto jadno,sve dok se ne budu davale pare ja je nikad ubaciti necu
Sada mogu odahnuti ljudi koji zive pored deponije u Vrapcicima, bar ce od 2026 god. imati manje smeca blizu svojih kuca. Trebale bi ostale opcine u Zapadnoj Hercegovini napraviti ove objekte za reziklazu kao Siroki Brijeg.
bitno je uzeti milione poravnati plac i ograditi pa nek stoji.isto kao bazen samo ogradili plac i pare u džep
Hrvati najnapredniji i najosvjesteniji sto se ekologije tice u bih
tal .....
ako budu reciklirari fiskalne racune, nece se hljeba najest.
Normalno da se gradi u Sirokom,sto se ne napravi sta u sarajevu,bihacu,,,nije potrebno to trojancima...
U Sarajevu već 10tak godina postoji postrojenje vrijedno više miliona koje je donirala EU. Bošnjama je mrsko upaliti, lakše buldožerom zatrpavati.
To treba ili ne treba ljudima a ne trojancima..zavidnost i mrznja i frustriranost nema granica kod tebe