Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdrava konkurencija
Sto mu u Zepcu Hrvati ne daju? Eto malo za istrazivacko novinarstvo!
Bio sam u Bingu u BiH i u Lidlu u Hrvatskoj i Srbiji. Mogu rec da je Bingo po pitanju hrane za dva koplja iznad Lidla. Doduse uzove uglavnom srbijansku hranu, ali je bolja od Lidlovog smeca. U Lidlu samo valja kupit higijenu i neke sitne potrebstine jer je jeftino. Ostalo je takodjer jeftino ali nekvalitetno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
gradjani na dobitku, zdrava konkurencija
A ti si radio i u Bingu i u Lidlu pa znas?
Nas narod misli da ce strana firma dat kasirkama 2000 eura platu. Toliko o nasem poznavanju ekonomije. Eto Lidl dolazi u Bosnu jer nas voli. Isto ko sto eto sve strane firme dolaze sto nas vole. Zna se da dolaze zbog jeftine radne snage. Pa ovdje strane IT firme i banke daju prosjecne bezveze plate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju će završiti isto kao i Ikea. Ne znaju oni s kojim lokalnim političarima imaju posla.
radujemo se svojoj propasti. kad uđe u Bosnu sa 60 svojih centara taman toliko će propasti naših domaćih. Lidl je ogromna tvrtka sa skoro 400000 zaposlenih i ulazi da proguta svu konkurenciju za par godina (uništi, propadnu, otkupi bud zašto bingove, penije i slične) ja bih ih ograničio.
jedva cekam kukljavu radnika koliko se puno radi u lidlu ove u bingu na kasi nezasluzuju ni 300 KM platu jer su spore do bola
Lidl će sa sobom uvozit svu hranu osim voća povrća koje će oni tražiti da budu po nekim njihovim standardima tj. prsksno više puta. Lidl ima najlosiju hranu npr. Slatkiše njihove imaju previše šećera, mirisa, boja u sebi. Pogotovo mliječni proizvodi su loši kajmak i jogurt bijel ko kreč svu mast odstranili akada kupiš taj jeftini maslac iz lidla na sve hemikalije miriše samo ne na maslac.
Ja ne Znam gdje ti zivis i u kojem supermarketu u Sarajevu postoji Jogurt, pavlaka ili drugi mlijecni malomasni proizvod koji nije bijel??????????? WTF ?????????????
Uopste ne moraju da dolaze: https://www.ulastempat.com/international/lidl-israel-support-what-you-need-to-know/
Gdje si vidio da švabo kupuje u Lidlu i Aldiu samo auslederi.Bingo je tri puta bolja prodavnica
Zdrava konkurencija Lidl sa njemackom kamatom na kredite za robu od -5%, a Bingo sa bosanskom kamatom na kredite od 15%? Pa sta mislite zasto je Agrokor u Hrvatskoj riknuo? Ubila ga njemacka kamata Lidla i Kauflanda!
Kupujte domace!
Lidl? Ne hvala. Kineski luk, paprika i paradajz uzgajani u kanalizacijama.
LIDL DEKLARISE PORIJEKLO ROBE NA SVJEZEM VOCU I POVRCU!!! 90% bijelog luka u BiH je svakako KINA!!!! Da ne spominjem proizode od paradajza…
Tko god napiše da se protivi gradnji sjetite se unazad 30 godina i pogledajte sada veliko hvala lidlu na radna mjesta trebaju nam investicije
Slusajte ovo ja u lidla... Ja stojin u lidla, isa kupit limune...
Sve ce to oni opet izvić i vratiti nazad
Znači neće biti rata. Ovi političari, u paketu sa Isakom i Helezom mlate praznu slamu, straše sitnu buraniju!
Pa to i ja mislim
Zasto se ne otvara Lidl u Zenici?!Samo konkurencija moze domace podobne,a ne sposobne dovesti u red
Inace i Lidl finansira Izrael i nalazi se na bojkot-listi. Instalirajte sebi app No Thanks i podrzite bojkot kompanija koje finansiraju Izrael.
Kakve gluposti i izrael. Ĺidl je nastao u istocnoj njemackoj! Vise bingo ima veze sa izraelom ako uopste ima od Lidl. Mali zeleni prestanite sa propagandom na nivou osnovca. Narod je mnogo pametniji i obrazovaniji nego sto vi mislite! Zato ste od 900.000 glasaca dogurali na jedva 200.000! Pocnite cijeni narod!
preporucujem ti da se malo informises. Po tebi vjerovatno i Rheinmetall nema veze sa ratom u Izraelu, ili ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
taj lidl vam je sos market svuda u svetu, ne mozete ocekivati nista posebno, imaju neke svoje brendove, ali vecina stvari bude domace i nesto strano. i slazem se sa jednim sto je napisao o pitanju kvaliteta tih njihovih brendova-slatkisa, mesa i ostalo, ko zna sta tu stavljaju.