Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon i dvorana u Gračanici da se završi, bila je to rupa bez dna, ista se radi od 1997, kisla, mrzla onako preko 20 i kusur godina, još ko će šćipit i dati joj upotrebnu dozvolu, čak se i piramide u Egiptu kraće vremenski gradile. Skupo nas izađe svaki dan osjetimo po rupama u našim sokacima znaju KOMUNJARE poso.
Koja šuplja za namjensko trošenje.Koja lova za Mostar.Dole niko ne kontroliše.Jama bez dna.Niko ne smije prići a kamo li da kontroliše.
Ravnomjerno i
Ne znam kako Vlada FBiH uspjeva tako fobro zaobići Zenicu. Sredstva koja su bila planirana u budzetu su precrtana, a od sportskih klubova samo je Šahovski klub Napredak dobio nesto sitno.
Dajte u sjevernom idarite daske barem mjesto stolica, natkr8jte vanjsko, promjenite podlogu i ima se dvorana za barem 3000 ppsjetitelja .
Daake su
Za 8 miliona ne možete izgraditi ništa, a opremiti možete
Peavi te Bazen za nasu Lanu❤u Mostaru.
Koji debil baci dislajk na ovo
Svaka cast, samo tako nastavite. Sport je najzdraviji za nasu djecu i za nas. Bilo bi lijepo kad bi vlada popravila zeljeznicke stanice sirom Federacije Bosne i Hercegovine, pogotovo u vecim gradovima. Naravno i autobuske stanice, pardon.