Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vam nije SDA ovo usvojila, 30 godina bili na vlasti, a i dalje za njih svi glasate??? Eee moj kurbanski narode...
Istekla ti clanska trojke odnosno HDZa, ajde obnovi je…
Čini mi se da je trojka tek počela koalirati s HDZ, a ovi već 30 god
Ovo Fadil nije htjeo da riješi , molbe , žalbe , zahtjevi , ništa nije pomoglo. Sada se Nemila može uključiti i isključiti sa autoputa.
samo nasrltavite svako selo ukljucivati pa ce brzina voznje biti 100kmh
U Tuzlanskom kantonu nema nikakvih izmjena bogu hvala🤣🤣🤣
Bravo Nemila 😍❤️
sto vise ukljucenja i iskljucenja sa autoputa to bolje... ne razumijem ljude koji ovo osporavaju a da mogu doveli bi autoput do pred kucu...
Niste ništa ako ne izburgijate još jednu kod KPZ Zenica...
SDA uzvraća udarac!
sad planirati rekonstrukciju puta do bistricaka i praviti regulacioni plan za bistricak da djeca mogu biti koji dan na cistom zraku, daleko od auspuha i religije, a blizu sportu, prirodi i dobrom drustvu.
Do uključenja Zenica Sjever treba svega 7 minuta vožnje, i mi moramo sada dvije dodatne godine čekati da nam se autoput završi i plačati desetine miliona više, kakva poslovna zona kakva privreda..ovo je katastrofa.
Ako ti za 7 minuta prelaziš razdaljinu od 20 kilometara, najbolje bi bilo da se tebi ne dozvoli uključivanje u saobračaj jer možeš da izazoveš katastrofu u životima običnih ljudi.
Koja svrha ? Biće isključenje za Žepče, a 10km već imaju uključenje na Zenica Sjever ? Samo pitam.
Nemoj tako! Većina naših SDA velikaša je iz nemilskog sliva,što kaže Fudo!
sve je kod nas politika, prvo Uzunović kaže hvala svima koji su usvojili izmjene i ne bi da prepucavaju al eto sad će neki reći da su oni to uradili. Moj Uzunoviću nikad nećeš bit čivjek a ni političar. Sve što imaš dobio si od tog što ga prozivaš ti si bio njegova podguzna muha a sad si nekom drugom podguzna muha, sutra ćeš biti nekom trećem, al kontam sve, omladino bježite što dalje na Novi Zeland samo nemojte ovdje ostati.
....la vas Nemila, kakva petlja o cemu vi???
Jooooj majko mila, imal kraja ovom cirkuzu!?
Malo pjsmenosti! Nije cirkuz vec cirkus!