Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Mekića 😂😂ee tugo moja
koja li je sada stranak do sada ih je 5 promjenio ahhahahah koji moron i đon obraz
Jel vas stid bijedo vise primat pomoc od Japana 30 godina nakon rata
al bez zeze, ovi japanci su se pokazali kao prijatelji drzave BiH.
Pa sta onda reci za hrvatsku koja je od EU dobila preko 30 milijardi eura! A ovdje mali zeleni papci kritikuju ovu donaciju!
Više od pola ovih para će u privatnim đepovima završit. Treba ljudima reć ako će donirat nek odma kupe opremu, materijal ili šta već.
Ja koliko vidim skoro svaki prosjecan sarajlijica ima neku funkciju na nivou drzave. Toliko je funkcija i fotelja, a nije zapalo nikoga iz drugih dijelova koji su ponijeli teret u ratu. Npr Krajina ili Mostar. Valjda je onaj Fikret iz Kladuse skontao davno sta ce biti.
mekić pravi uhljeb!
To je to. E ako nas Japanci s ovim ne izvuku iz krize, onda niko neće....
Ovo je trebao preuzeti licno Ramo Ishak sa ofarbanom bradom i pocupanim obrvama.. Vrati se bakire, sve ti je oprosteno
E sada hitno angazovati ova kola hitne pomoci da prevezu sanju vulic u ustanovu zatvorenog tipa. Opasna po okolinu.
Fukara naucila na sadaku i to ti je , mislio sam sa odlaskom bisere turkovic vrijeme iskanja i sadake proslo ali je bosnjacima u krvi kukanje, i primanje sadake
Zamisli da mi nešto doniramo Japanu...ma da smo 100 puta bogatiji od njih mislim da im feninga nebi dali.
donirali smo kad je bila katastrofa u Fokusimi
Mekic bi se uclanio i u Seseljeve Radikale samo ako bi imao Koristi
Joj Mekica bez dana Radnog staza Uzima Hiljade i Hiljade maraka narodnih para
Rupa bez dna
na jesen očekujem formiranje nove stranke, naravno i transfer mekica. maca diskrecija ih manje promijenila.
Nigeru sto bi dali 7 miliona da nasoj stoci zavrsi u dzepovima a od toga svog novca da okrecu zidove i zamjenu sijalice? 😁
Poslije ove vijesti... citacemo vijesti! To Bosno Ponosna.. mi smo najbolji, najjači, ponos i snaga.. zmajevi, aždaje.. kraljice i kraljevi, itd.. Sjedi dole fukaro... ćuti. E Bosno moja.. Eee.. Jado Moja... Eee kameni kršu.. Ovaca i Jara!