Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate ovi nasi 'balkanski mentaliteti' su slicni rezimima kine i rusije. Nemora neko biti siromasan niti bogat niti fin a ni dobar da bih uspio financijski. Da nekazem bog je sve zapisao ali od ljudi oko nas zavisi sve. Niko nema zivot u rezimima gdje se kamere i internet masovno koriste u spijuniranju ljudi. Zapad spijunira sve internet korisnike ali ti da slobodu da citas, ucis, doprineses i postanes bogat. Treba se u suzivot ulagat a ne u drzavne aparate kontrole suzivota.
Svak ko valja se povlači iz Rusije. Pun Beograd ruskih programera. Zamisli ti koje smeće od države je kad ti je Srbija bolja opcija.
Jope lazes covjek otvorio firmu
Komunizam i socijalizam. Napraviš nešto i onda država kaže "to je bogatstvo čitavog naroda". Dragi kapitalizam gdje možeš da uspiješ ako si sposoban.
Iako se Yandex predstavlja kao nezavisan o vlastima, eksperimenti BBC Monitoringa pokazali su.... Al zato je BBC nezavisan 🤣🤣🤣
Samo nek ja mogu igrice na casu igrat i mjera.