Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos se ponosi, ovo je jadno, vlast koja prodaje nekretnine je znak jadosti i bijede
sva sreca pa je smijenjena Mehmedicka i ona nametnuta vlada ZDK, inace bi ovako rasprodavali i kantonalnu imovinu
Kakva šteta.Uloziti par miliona i profitirati idućih 30 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sve rasprodase sto je narod kupio
kakav narod? ne lupetan pa novac ide u gradski budzet.
Odmaraliste je napravljeno od para preduzeca sta znaci da je svaki zaposleni imao udjel u tom odmaralistu! Nista sad bogami podijelite pare na zaposlene is ve OK!
Kelesturo gdje planiras poslije ove prodaje da se zenicki narod odmara? Predlazem da gradska uprava grada zenice na čelu sa vjecnicima koji su glasali za ovu sramotu doniraju po 100k km da se kupi zamjenska parcela recimo na talijanskoj obali pa da graani grada Zenice mogu da kazu da ih vodite naprijed.
Zenico oka moga nisam se od tebe nado. Predugovor treba ponistiti i nadoknaditi stetu ostecenoj strani ali zadrzati vlasnistvo koje pripada vasoj djeci grade Zenica jer vam prodaju imovinu zog popunjavanja financijskih rupa a preko financijske inkopetencije. Takve stvari trebale su puno ranije u javnost prije samog cina potpisivanja predugovora. Budite se Zeničani!
Al nema ratne nevere što može uništit temelje Onaj korijen kuće u kojem su naše duše Onu burmu i lanac što u temelj baci Bosanac Kad kuću pravi u temelj dio sebe stavi Sruši do temelja - ne ide Temelj on će ostat vječan ko Sava ... ostatak pjesme vec znate i sami!
Ovdje ima ozbiljnih elemenata za tuzilastvo i sudove. Drago im smiju se jer je jedna strana dobila nekretninu besplatno a druga ce pare ispod stola da mazne i rasporedi. Sram bilo -Grad Zenicu- dakle ne narod nego vlast tamo tj obicne nesposobnjakovice koji su ovo isplanirali i dozvolili.
E mozgova boze dragi jos se ponose kao nesto dobto uradili,a jeste sposobni prodali zemljiste na moru.Ma kako ste samo uspjeli???? A da ste mogli 100 puta vise praviti non stop da I malo mozga imate,da ste malo dijete pitali znalo bi kako iskotistiti nekretninu na moru vi prodali eeeeee tacno cim se papak ponosi pametan se stidi mentoli na vlasti gdje vas samo nadjose nije ni cudo gdje smo
Koliko se dugo zarađuje na titinoj i radnočkoj imovini Preko 30 godina ne možete da prodate ono što je čovjek napravio za radnike
U titino vrijeme ljudi bili željni čokolade, sad imate sve i opet žalite za opancima, o čemu vi pričate?
Pa čovječe oni prodaju još ono što je Tito napravio.
Dzaba,11 duluma!
Ovakvu vijest je trebao kriti,a ne slikati se i ponositi
Prodali za te pare (ca 900KM/m2) gdje je kvadrat 5000 ????
Ako neko ima lovu,neka kupi ovo,jos toliko ulozi i eto ga. Razradis poso i prodas ga za 40 miliona.
Pljacka.
10orka protiv sda. Evo rezultata 10orke. Deb ili ko glasa za njih.
Tvoja sda je napravila štete i krađe na desetu. Neuporedivo je za cijelu državu, nemoguće poređenje.
U prosjeku 450 / m2 . Pa iznajmljena ležaljka košta dnevno 14 na Jadranu. Koji je ovo genijalac prodao/poklonio???? Da je iznamljivao kao parking uzeo bi tih 5 miliona za jednu sezonu!!!
I oca bi prodali!
Prodas za 5 mil i zakrpis rupe a investiras ko Grad toliko i imas na 11 duluma kompleks od kojeg grad ima dobit svake godine bar 2-3 mil od turizma u 365 dana. Idu izbori nedostaje love za kampanje i prodaji sto god imas zalosno i tuzno