Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A svi lože ugalj hahaha
Kod nas u Zivinicama sve lozi. Opanke, cizme,odjeca. Kakav ba zeleni grad🤣
U okolini 4 rudnika...da nece lozit drva?
"Živinice se pretvaraju u zeleni grad" Živinice su se davno pretvorile u zeleni grad, samo SDA postoji :)
i samo ce i postojati. Ne damo smradovima crvenim i ostalim izdajicama ni blizu! a SDP je vlado zivinicama 16 godina, propado grad tokom njihove vladavine. Divlja gradnja unistila grad tokom tih 16 godine. Tako da prijatelju okaci macku o rep te gluposti sto valjas..
A Kalecija?!
Prvo Banovići pa sada Živinice. Jako ofirno, predizborno, već viđeno :)
Haha i ovdje se neko nada da će ovi isprani likovi iz SDA nekoga unaprijediti,promet elektroprivrede 1.4 milijardi a dobiti skoro da nema i to njim a normalno.
Ne treba omalovazavati 'nase' politicare jer EU to financira. DA PONOVIM EU to financira. Hoce li to smanjiti zagadjenje zraka? HOCE, naravno. Ako te neko financira da ti ZDRAVLJE poboljsa jel li ta osoba dobra ili losa? Logika nalaze da treba cijeniti takve ljude.Sta je pridonio zdravlju 'svojih' onaj debeli nacionalista? Necemo o losem jer mi smo dobri svi i zelimo bolji zivot a ne naciste i nejednakost, doduse ja sam za to da BiH postane svjetski proizvodjac solara i vjetrenjaca.
Nama ništa ne valja, ni kad se gradi ni kad ne gradi. Težeg naroda rijetko gdje ima, a s druge strane merhametnijeg.
Svi loze ugalj i kad cjadj padne po panelima pitanje koliko ce biti efikasno
Zeleni termiti za zeleni grad. Gore od Bože sačuvaj!!
Šta ovaj potpisuje memorandume a ode još malo…. Cekao do sada 😀😀😀
Jel došlo iz guzice u glavu.... ?!? Ovo ste trebali imogli uraditi još prije 10 godina a vi se hvatate novih termoelektrana od kojih ništa dobro nema
User 998@,bravo za komentar!!!! SDP je vladao Živinicama 16 godina,pod njihovom vlašću je grad bukvalno propadao,onda se našao častan čovjek koji je direktno iz SPDa prešao u SDA,rahmetli Samir Kamenjsković,najbolji gradonačelnik kojeg je grad ikada imao,preporodio grad,i sad se proizvodi od igle do lokomotive tu,ali botinama smeta sve!!
pa uvijek su zivinice i bile zeleni grad
Omogucite narodu nek postavi panele a višak prodaje u mrežu. Dosta šuplje
elektroprivreda mafija pustite zakon da pravna lica mogu prodavat struju
NIsta gradjani nece dobiti od ovoga osim placanja skuplje struje za eko energiju. Jbala vas ova vijest.
Sramota da se selo zove Živinice