Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inženjer medicinske tehnologije u call centru... a ima svačega...
pretpostavljam da cete kao i juce ostavljati samo pozitivne komentare pa nema smisla pisati
I šta tačno rade ovi ljudi ili sam nešto propustio... Prodaja preko telefona ili šta? I to je pohvalno za bh privredni razvoj?! Dajte nam reportaže o porodicama koje proizvode sireve i hrane ljude po gradovima svojim ekstrakvalitetnom sirevima na pijacama ili bilo koju reportažu o ljudima koji nešto stvaraju svojim rukama, jer u tome leži razvoj privrede, a ne u naprdivanju preko telefona
klix ti je politicki vijesnik, 4 clanka reko mile, 2 reko dzaferbey, 2 reko bakir, 1 vucic, 2x odgovorio komsic, 2xhdz saopcenje i tako u krug.
Pa nista cudno ja sam inzenejr IT-a (ne iz travnika). U najtezim danima zivota sam brao maline i nije me nimalo to stid reci. Naprotiv, ponosan sam time. Danas sutra da ostanem bez svega - opet mi ne bi bilo mrsko uzeti motiku u ruke. Radit cu dok god moje tijelo to bude moglo izdrzati, jer me to ispunjava kao covjeka! Pozdrav svima!
cool centar
Kapa do poda Inzinjeru
čuj inžinjer radiologije maltretira ljude na telefon?????
Covjek se bori jer ocigledno nije mogo stic na red od stranackih nakarada,al vamo je team lider u privatnika. Bravo momak i samo tako nastavi!!!
Sto se ne javis kod grofice Seke Medici?