Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, samo neka se gradi. Jos ravnica, pogodan teren, nema klizista, nema puno mostova i tunela...
ja mislim da nijedna druga firma ne moze dobiti posao u Srbiji i RS od ove 3 firme kad se tice autoputa
Ти си глуп...Скоро све путеве у Србији раде странци...Наставак овог пута, кроз Србију ради Турска компанија...
Znaci je.... RS je gigant za federaciju i po ovom pitanju. Hvala "velikim" patriotama iz kolene jucer, hvala Sda i DF-u na svemu. I RS nas je pretekla zahvaljujuci vama.
taman da mogu sto brze traktorima u maticu
Jao konzorcij znači Dodik-Vučić-Stanković. Samo su pare bitne…sve ostalo je predstava za publiku.
Ajte ubrzavajte to
Ove radove treba ubrzati. Pod hitno autoputevima da se povezuju Srbija i Prelepa i Večna Republika Srpska. Bijeljina - Rača i Višegrad - Užice odmah.
Jest da na Drini neće biti granica NATO - srbija (ruska provuncija). Bolje iskoristiti radove za zid na prelepoj i vječnoj granici na Drini...
Puteve prema srbiji ne treba praviti. Otamo nista nije dobro doslo. Sad im treba napraviti put da ponovo i lakse tenkovi krenu na Sarajevo.
placi mala placi... ostosam na Rachi
Polako...tom dionicom su same masovne grobnice pune kostiju nevinih Bošnjaka, nastradalih od zločinačke ruke nakaradne srpčadi genocidno-zločinačke paščadi
Placi mala placi...Osto sam na Rači