Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci svijetsko ludjaci sakupljeni u Bijelu Kucu.Koliko li je ova retardorka morala ispusiti da dobije posao
Ali nema mjesta za rusiju
Sad ce karte na stol i pocet ce uvodit novu demokratiju.
Govor tijela sam za sebe sve govori - "There's Nothing symbolic about US secretary of treasury bowing to China's vice premier!" https://twitter.com/safarnejad_ir/status/1678013406668832769?s=46&t=2rQCrMABbTQnZNsiby348A
e vidi sta je skontala .Valjalo je ovo skontati
Dovoljno velik ali vi ne mozete podnijeti da netko ima nesto bolje od vas cist primjer je Huawei
Kina je dostigla svoj zenit, populacija stari i krece opadanje, a nitko normalan tamo ne imigrira. Amerika je bogatija kako resursima, tako i stabilnim politickim sustavom, a migracije tamo su upravo zbog toga neprekidne zadnjih 200 godina. Europa takodjer stari, a nitko drugi nije ni blizu moci USA - tako da KGBgovnojedi DOBAR TEK !
Za vaše kapitalističke gladne guzice? Ne, nije...
svijet je nama dovoljan jedino su oni suvišni