Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamisli jos kad budu zidali tiktok inzinjeri. Oni ce lajvati kako se rusi i smijati se ko drogirani.
Armatura loša, od topline se izbija. Asfalitarajte ga do mile volje kad unutar nije dobro odradjeno. Sad gledaj sta moze da se uradi i koliko će to da košta.
nije so armature vec do konstrukcije, vibracije i oscilacije tokom voznje preko mosta cine da asfalt puca. Kako ce to ispraviti, jako tesko
Uloži država 500 miliona u novi most i utvrdi se da je u gradnji istog bilo propusta još nije navedeno u tekstu da će se naplaćivati prelazak da bi se ta sredstva vratila investitoru.
Nije most "uklet". Zna se tacno sta je uzrok ovim "fenomenima" - slampavo projektovanje, izvodjenje i kontrola (da ne kazem korup***ija).
Projekat mosta revidovao Ismet Hajduk, nadzor na gradnji isto Ismet Hajduk za most Pocitelj, inzenjer u penziji bez iskustva, samo je bio prof. u Mostaru. Pocitelj ceka ista sudbina. On ce biti u tehnickom prijemu?????? Ko je odgovoran? Uzet mu penziju?
Balkane balkane moj budi mi silan dobro mi stoj
Most Berila :D
Mora da im je Fadil radio nabavke materijala
kad dodju Cengiz i upita "ko ti je ovo radio"
peljeski most na aparati
Na dilataciju nisu računali