Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu ih poredali po gradu nema gdje ih nema. Samo ne znam placaju li zakup javnih povrsina da parkiraju ovo cudo?
Realno odlican marketinski potrz. Bar ih nece ostavljati na sred trotoara ko one zute jer se moraju svezati za stub, bar sam tako skontao, jer sve imaju one zice.
Ne placaju,jer su Hadzibajricevi i Smrletovi,ali zato svaka trafika mora platiti za frizider javnu površinu
Morel se popet na Mejtaš
Kad ih ostave na ulici, ima da ih nemaaa
Odlićni na selu.
Koje lokalne vlasti su izabrale bas ovu kompaniju i iz kojeg razloga ako nije privatni čar ?
Koristim ovo čudo već pet godina.Odlična stvar za kraće relacije.Pogotovo u manjem gradu,nema potrebe da se ide autom za svaku glupost.
Ici ce vam super dok ne stavite pocetnu cijenu. Onda ce prestat svi koristiti..
"Koji je rođeni Sarajlija'...... šta je pisac htio reći? Da li je ovo samo za rođene Sarajlije, pa vam treba rodni list da bi ste otključali ovo čudo, ili može sa dva svjedoka??!!
Smanjenju zagađenja zraka ne možeš doprinijeti ovom skalamerijom! Svaki dan im se pune baterije, a struja iz termoelektrana, kad riknu baterija gdje ćete ih odložiti? Na igman, Bjelašnicu?!
Odvratno, nema gdje nisu svezani, za saobraćajne znakove, drveća, bandere, štop svjetla iritantno blinkaju!!! Koji je debil ovo odobrio?! Jel opet derpe degenerik forto i haver mu gej hadžija konjakovič!?
za tvoju info ovo ti je drug moj SDA
Cakani, a sta to tebi iritantno blinka? U selu iz kojeg si dosao, nije ni struje bilo,a sad ti nesto iritantno blinka.Mars stoko iz mog grada, nije ti Forto za sve kriv, eto Bakir je nesto napravio, 30 godina vucibatina nista nije napravio. SDA smradovi, mars u svoja sela, to i jeste Dejton, SVAK NA SVOJE, pogani, od kako ste ugradove sisli, ova predivna zemlja i propada. Ne moze demokratija za stoku, ne ide to, sljame SDAovski
Otprilike 27-30 minuta Dobrinja - Centar =7,50 BAM. Nije jeftino! Sretno svima koji će koristiti.
Za izguštat OK. Ako bi planirali odlazak i povratak sa posla 15 BAM dnevno, 20 dana u mjesecu 300 BAM. Ko to može izdvojiti može i za 4 mjeseca dati 1200 BAM i kupiti vlastiti Segway.
25 kf po minuti, je li to skupo? Kakvi su drugi?
Drugi su skuplji od taksija, cijena po minuti ista ali imas pocetnu od 1.5KM, ovi su podnosljivi po meni
Sta će nam ovo njihovo KAD VEĆ IMAMO SVOJR SVUGDJE PO GRADU?!
Ovo stvara konkurenciju i rusi monopolisticki biznis jedne kompanije koja kontrolise cijene. Ovako cemo imati bolje ponude :)
Oooo dobro jutro Turci imamo to ovde vec godinama..al eto neka konkurencije..zdrava konkurencija-bolje cijene gradjanima..
Dino Hajric i beebee mogu slobodno zatvoriti firmu.
ako je kao bee bee.. mogu slobodno pokupiti svoje igračke. jbt. beebee kao taxi dodje. od Ilidže do nedzarica 8KM po nekoj akcijskoj cijeni (prije godinu dana)