Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe mi moramo šutit dok donacija ne stigne😂
hahaha :( nisu donacije tek tako
Kineski komunjarski fašizam,šovinizam...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima najk svoje Ujgure u Kambodzi, Vijetnamu i tako tim drzavama
Trenutna situacija u kojoj je Kina pokupovala gotovo sve bitno po Europi, tešku industriju, čeličane, grade brodove zbrojno više od ostatka svijeta, itd nikako nije za zah.... se sa istim. Skoro će doći vrijeme da kada kina nekome udari sankcije taj je gotov. I još nešto, ovim brendovima nije smetalo kad je Kina za njih prije 30 godina proizvodila i plaćala ljude sa 2 dolara po danu.
Ameri i briga za dobrobit muslimana 😂 Sta se krije u regiji Xnjiang? ...as of 2015 with an average annual increase of 10.4% for the past four years,due to discovery of the abundant reserves of coal, oil, gas ...
a erdogan veliki zastitnik muslimana ne smije da pisne Kini zbog genocida nad ujgurima
U Kini nema boga oni su komunisti kome se ne sviđa ćao.
I jedni i drugi imaju fabrike u Kini što će dobiti po guzici.
ma što BiH odbi da primi onog kineskog ujgura, prije par mjeseci, kad sve ganja neku pravdu ? niko sa sa klix ne pobuni .
Cuj eksploataciji.... GENOCIDU!
Aj em baznian, aj spik đenosajd evri dej
za 1 mjesec dana će ove kompanije moliti kineze da se vrate na tržište,jer tamo prodaju 30-40 % 80 -ih godina su tzv Zpadane demokrate podržale ektremističke i militante strane u Yugoslaviji na svim stranama, osudile su proces protiv mladih Muslimana, zatvaranej Šešelja i ostalih srpskih ektermista i za posljedicu imali smo rat 200 hiljada mrtvih i bedu 30 g.A svi su bolje živjeli u Yu nego sada tako rade širom Arapskog svijeta a hoće preko toga da sruše Komunizam U Kini
Svi reaguju zbog stanja ujgura samo muslimanske se zemlje suzdržavaju. Malo čudno da su svi u strahu. Ako misle koristiti Kinu o borbi protiv SAD i EU, demokratskih sistema neće Kina njih podržati. Svaka zemlja mora imati svoj stav a ne ovako šute i čekaju. Ono što se događa ujgurima svijet nije vidio od drugog svjetskog rata. Sistemsko od države isprogramirano i organizovano ugnjetavanje jednog naroda. Nije to što su oni muslimani nego zato što oni nisu kinezi.
Ujguri nisu narod nego etnička grupa, ostaci nekog turskog lutanja po kontinentu. Zeznuto je kad drugi hoće da te uvale na silu u nešto čemu ne pripadaš. Rings a bell?
Vidi talibana sarajlabada što su krnjave očnjake počeli kezit na kineze. Si đi pinge, brate, nek si im stao u kraj. Kezite krnjotke na svoju bratiju u mozambiku, koji iako manjina odsjecaju glave djeci katolika. Svi ste vi braća pogana.
https://www.dnevnik.ba/vijesti/islamisti-progone-katolike-i-odrubljuju-glave-djeci-u-mozambiku-sto-ceka-medunarodna
@Tufahir jos jedna mila i draga proeuropska katolibanka... 😂
Zlo buducnosti.
Vidi kineza i govana ,napravise virus i opet nedaju sebi nista reći Mamicu vam poljubim
Je li ista pozitivno doslo iz Kine u zadnje dvije godine? Genocid na jednom narodu, pandemija koja nije zaobisla nijednu zemlju. Divna nacija, zaista.
Više nike zabrinuti nego brko od Turske.
Genocid komunisticke Kine nad Muslimanima