Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAŽ! 4G nije radio skoro nikako, u sred Sarajeva! Postali ste ko komšije iz južne koreje, samo laž i obmana!
4G uopste nije kljucna usluga.
mislis sjeverne koreje ?
Ja ne znam šta oni smatraju ključnim uslugama ali ja znam da meni internet ne funkiconiše
Ovaj komentar si poslala po golubu pismonoši?
@ZoS jesi ikad cuo za mobilni internet ili pomislio da sam mozda se spojila na neciji tudji ?
Bh telekom zakon, prebacio se sa telemacha preporodio se.
Najskuplji i najlošiji operater u BiH kada se uzme odnos cijena-kvalitet.Nije mi jasno ko se normalan danas prikljuci na moja tv ili njihov net
Bolji od telemacha u svakom slucaju.
Pratimo ko će biti imenovan za Generalnog direktora BHTelecoma. Bolji mora biti izabran a to nije kvisko Kovačević. Komisija ima pravo težak zadatak kako da kviska Kovačevića rangira kao prvog jer je to nemoguće
Qratz eronet i haloo mreza. Pali pola dana. Mtel umro, jedino je bhtelecom vrtio
haj vratite pare ljudima. Dopunio danas 2gb, stoji mi mreza na E. Lopovluk teski
Hajde ba ne folirajte! Izaberite vi onog kviska kovacevica za direktora!
Neće Kvisko Kovačević biti izabran jer nije bolji kandidat. Da ga kojim slučajem komisija izabere kao boljeg a Kovačević to nije, ima načina da se to ispravi.
Vidjeli smo.
IMATE SRECE STO STE U BOSNI SA MREZOM DA STE U AUSTRIJI BILI BI SAMO VASI RADNICI KORISNICI BH TELECOMA.SKUPLJI OD AUSTRIJE A MREZA NULA.KRADU JOS PO MARKU LJUDIMA SVAKI MJESEC DOK IH NEKO NE TUZI.4G POKAZUJE ALI JOS UVJEK U 2G MREZI.
U SARAJEVU 4G MENI PAKETNI NEOMETANO RADI AL SA SABURLI SE KLAO 2 GODINE I MISLIM DA SAM JEDINI KOJE 98% U DANU NA TELEFONU PIŠE 4G
Travnički su to studenti... znaju oni... koga treba nazvat i zamolit da riješi problem.
Mogu neometano nastaviti krasti
ovi sto pisu negativne komentare; pitajte prijateljw koji su na drugim mrezama jesu li mogli zvati ikoga preko mobitela pa onda se javite. bhtelecom je jedini samo nakratko imao,obustavu poziva, ostali su mogli zaglavit se u liftu i plakati... internet je malo,vise stekao ali je bar radio, drugima nije radio vise sati.
Pa gledaj, meni kucni internet jos uvijek ne radi, da radi ne bih napisala negativan komentar, mobilni mi takodjer nije radio nekoliko sati i nedavno je proradio, kritike su tu da se upute a ne da se pravimo da je sve savrseno kad nije.
Pozivi i SMS radili bez problema - Haloo mreza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj net sto se dokupi nije radio do maloprije I sad stopa. vi maglu prodajite nekome drugom
Sada rade mozda ali 3h nestanka internet je bio za k... Logosoft se brze podigao nego vasa mreza.