Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kadrovi SBBa. A Fahro glumi opoziciju i kao ne želi u vlast. Vece nesreće nema od ovog SBBa
@Union - ma nemoj mi reći. Kakir i sda su bolji, a? Radon je biznismen i samo on misli o razvoju, privredi, biznisu... Da su on i Fikret babo abdić na vlasti, naša zemlja bi bila Kuvajt!
@Union Bas mi vas zao,kadrova SBB-a ce jos dugo abd bit svugdje
U RB mogu upasti samo najjači Uhljebi
Politiku treba odvojiti od ovoga
Ima li depolitiziranih u ovoj državi,a ako ima niko ih i ne želi.Arapovićka je vrhunski stručnjak bila ona u SBB-u ili ne.Ona se je dokazala prije ulaska u stranku,a odabrala je najkvalitetniju i pošteni stranku.Respekt za Arapovičku.Uložite i vi kojima to smeta,znanje ,vrijeme i pokažite svoje kvalitete.
Razvija jufku
Arapovicka je veliki strucnjak 👍
Treba birati stručna lica koja će moći odgovoriti zadatku. Koliko znam gospođa Arapović je prof. dr. ekonomija i ne vidim tu nikakav problem vezano za njeno imenovanje. Problem je kada tokmake imenuju u neka bitna tijela, e to je žalost...
Hoće malo NiP i NS u NO.Ko vama eto stalo do naroda.
Hajd ne serite više,
Arapovićka je stručnjak
SBB SDA DF sami sebe gade narodu postavljajući polupismene uhljebe na odgovorne funkcije radi lićnog bogaćenja na raćun sirotinje govna od stranaka.
Razvojna banka razvija nerazvijene. Samo njeno ime kaže he he...
E moja Nasiha, sreca pa Klix podrzava gej stranku, Nasu stranku, pa ne objavljuje vas prljavi ves! Ugodan dan i pobrinite se malo za poplavljena podrucja.
Treba je ugasiti cim prije. Nazalost, postala je svrha sama sebi. Bez regulacije bez kontrole i sa mnogo politike. Jedan veliki bankomat politickim strankama.
A ovo reaguje Konjakovic ili Kojovic hahhah, malo njima bio kanton cijeli pa bi sad i Razvojnu. Procitani ste.
@Jasko963 Pa ko ce drugi,2 propala politicara,nesto se digli pred izbore fol oni nesto rade😂😂😂Konjki dosadno u izolaciji pa gluposti cacka
Tugo naša. A s druge strane svaki narod ima taman političare onakve kakve zaslužuje ni manje ni više. Prirodni zakon opstanka ili nestanka .
Pa ovi iz DF-a su se kao zalagali za depolitizaciju škola i drugih javnih ustanova, ali su objeručke prihvatili sve pozicije koje su im nakon izbora ponuđene.