Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stasa, imal sta na pusku?
Whahahahahahahhahaha
Mlijeko prozuklo kao i tvoj brak.
Ovaj Kosarac radi nesto i zato ga treba pohvaliti!
Kina može svo mlijeko iz BIH popiti za doručak.Samo da im ima ko dotjerati robu
Nebi bilo ni za Peking!
Ovaj Košarac ako ga nacionalizam, moć, vlast, i hiljadu ostalih poroka ne pokvari, moće se svrstati u progresivne snage našeg društva. Svak može biti šta hoće, ali imati toliko ljudi koji su željni posla i toliko kvalitetnih proizvoda. Kina, Rusija, Arapske zemlje. Kad je narod punijeg stomaka, bolje spava. Početak će jednog dana postati bolji život za mnoge. Nisu izgleda svi političari postali od majmuna!
Mlijeko izvozit u kinu...koga ti ba foliras
Ministar najvise voli mlado maslo, posebno na "sluzbenim" putovanjima
de si kurvari sto te nema...
Neka mu neko kaze da kinezi imaju urođenu intoleranciju na laktozu i da ne mogu piti mlijeko.
Zigu li se išta naočarko???
Normalno,kad nema prolaza na feudalna tržišta austrije i njemačke.Osim toga što hraniti unuke i praunuke zločinaca.
Izvozili bi u kinu i rusiju mljeko a vakcine vam iz tih zemalja nisu dobre? Saljete u rusiju zarazene kruske a ocekujete neko odobrenje za izvoz,poklonite rusima ukradenu ikonu i nikom nista... Kakvu vi politiku vodite?
a mi ocekujemo da ti nestanes negdje na tom putu prema kinu i rusiji... j*bote onaj ko te postavi tu da budes ministar... rezultat -izrod- stranacke trampe na svim nivoima...
Ne može se proizvesti za BiH tržište a hoće za Kinu i Rusiju. Dok im stigne mlijeko će se usiriti.
Mante se suplje. Znas li ti koliko krava moras pomusti za Kinesko trziste? Nema krava za Hrvatsko trziste a kamoli za Kinesko. Nismo glupi, nego pustite tu pricu sta ce biti nekad dajte informacije sta ste uradili do sada. Non stop priča šta će nekad biti itd... Hajmo svi napisat sta ste uradili do sad.
Nije odavno bilo ove kite
Kakvo bolan trziste,imali vakcina Klosarac sta se pravite mutavi?