Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svoje bogatstvo je izgradio zahvaljujuci armiji malogradjana. izlagati javno svoju privatnost nije nista drugo nego malogradjanstina i dokaz je da se pare najlakse zarade na budalama.
@gooUser1589018179 ljubomoran malo?
@gooUser11009405x222 Ne znam dal je ljubomoran al sto je reko tacno je. Da je FB to jest stavljanje lica na web stranicu izmisljen u Bosni raja bi se levatu smijala a zarada bi bila 0 KM. Posto je genijalna ideja izmislita na prestiznom amrickom univerzitetu digla i zaba nogu. Prije nego sto upitas nikag nisam imo FB profil i nikad ga necu ni imati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
trenutno je za 87.8 milijardi dolara bogatiji od mene.
bogati židov postao još bogatiji boli me q......a milioni migranata gladni hodaju
A ne bi mu dala dvije ovce da cuva
Puče bruka,puče bruka-rastajem se zbog fejsbuka!
ovaj mi liči na humanoidnog robota,ima tako neobičnu facu,ili mu rade facelifting ili je maska na njemu,..neobičan lik,..
Totalno neprirodno stvorenje...
učini mi se da piše od Arnauta
Bogaraske price koje mene zanimaju su samo one kada pricaju koliko su ljudi pomogli i usrecili u njihovim sitnim potrebama sve ostalo je sranje.
Ma sve nek ponese sa sobom kao Steve Jobs što je ponio
Fikret Hodzic profitirao tokom pandemije, sada je bogatiji od Bakira i Covica
Zaboravili ste humanitarca Bila Gatesa. Mozda jos nije prodao cjepivo, ali kad proda ima da pretekne ovo secera. Moze li lista svih profitera od virusa da vidimo s kim imamo posla?
Ja nemam problem da ovom covjeku kazem: Svaka ti cast. Uspio si imao si ideju, zaradio Milijarde i neka si. Ko god moze nek uradi isto, ko nam brani.
Haha ko je vise slijep na oci pa ovo su i napravili ovi divovi da jos vise para uzme.
Nadam se da ima dobrog finansijskog savjetnika. Trebace mu ta lova za par godina.
Dođe li ovaj Arnault ovome našem ublehi Arnaultu sto samo kevće on bi ovo on bi ono
Mnogi bi za LAJK POGINULI.... Samo da im neko lajka. Dno dna stvarno.