Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima momaka vrijednih
PREDLAŽEM DA UPOSLIŠ ASIMA S. ON BI TI NAVUKAO TOLIKO KVALITETNOGA KADRA ,DA BI REKAO KUD SE OVOGA RANIJE NISAM SJETIO.Ha,Ha,Ha !!!!
Evo ja preporucujem sebe, gdje trebam da se prijavim za tu milju?
pa u BiH imas firme koje nude i vise za preporuku
Managing the requirements of such complex projects is nothing for rookies ……..ova rjecenica sve govori kakve ljude treba ……..maksimalno 30 godina star sa 20 godina radnog iskustva i da mjesečna plaća bude 1000……ne ide to tako
Preporučujem sebe :)
Ne bi me začudilo da lično pročita svaki CV. I još je uštedio koliko bi mu agencija naplatila. Uspjeh=fanatizam, šta li?!
Ove sto bih ja mogao preporuciti vec su u EU
evo ja predlazem sebe. uplate mozete izvrsiti na ziroracun broj ili preko westernuniona na ime
Ovog čovjeka veoma cijenim i poštujem, iznimno mi je drago što je Hrvat i što je još jednom dokazao da ljudi sa ovih prostora imaju u sebi generator uspjeha, samo ga treba pokrenuti.
gledaj klix komentara... niko ne radi nista i malo im je 1000 EURo samo da preporucite nekoga.... jade jade klixovci
Eo sejdo ostaje bez posla,dobar za nabavu i logistiku,dobar hrvat,pa ako rimac ovo procita,moze i za 100eur....
Jedan Head Hunter koji preporuči stručnog radnika u Njemačkoj, nakon isteka probnog perioda od tri mjeseca dobija iznos u visini pola godišnje zarade. Kad uzmete u obzir da je prosječna zarada npr. u mojoj struci oko 60K eura godišnje, ovih 1K eura zvuči jadno.
Komentar znalca sa argumentom, očigledno. Nego, zovu te na kapiju, kasniš opet.
Migrante naruči
Nemate pojma kako je tesko doci do pozicije u ovoj firmi. Postoje 3 "runde" razgovora i vrlo je tesko za prosjecnu osobu sa nasih prostora uci u uzi krug. Sada su na takvom nivou da mogu birati ljude sa 10+ godina iskustva u auto industriji iz cijelog svijeta. Stotine kandidata se prijavljuje svake sedmice.
Evo ja mogu povuc ko konj! Naravno ako im treba takav..¿?