Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci i Hrvati itekako mogu zajedno živjeti. Nedajmo pojedincima da nas svađaju 🤜🤛
To je kada imaš normalnu vlast koja potiče gospodarstvo.. Čapljina je bastion multikulturalnosti u BiH a takodjer ljudi su tu uvijek bili poduzetni.
Bravo ministre! Ovo poljoprivrednicima puno znaci vjerujte. Svjetla ste tacka ove Vlade. Bravo ministre!
Sadite lješnjake i smokve, sve će to otkupljivati Lasta Čapljina koja ima prizvodnju kapaciteta 15 tisuća tona. Za usporedbu, Kraš u Hrvatskoj za domaće tržište ima 19.000 tona vrijednu proizvodnju koja im donosi godišnje prihode od 885 milijuna kn (230 milijuna KM). Dakle, u Lasti računaju kada budu u punom radnom pogonu na prihode do 180 milijuna KM.
Naravno, BiH tržište neće moći svu Lastinu proizvodnju potrošiti i veliki dio lastinih proizvoda ide u izvoz. Svaka čast Gospodinu Ćorluki, tako se posluje i grade biznisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predposljedna slika se moze nazvati Ljepotica i tri Kvazimoda.
Do sada najpošteniji i najučinkovitiji ministar poljoprivrede FBiH. Čovjek koji je vratio dug od oko 50 miliona KM, ostavljenog poslije lijanovića i čovjek koji je uredovio isplate novčanih podrški. Pitate brate poljoprivredne proizvođače i sve će vam ovo potvrditi.
Ovaj Mrgud se aktivirao kako se bliže izbori
Aaa zato je meni nedostajala jedna štrudla u kutiji. Inače, svaka čast!
Ajde konačno vijest da me glava ne zaboli. Ima ovoga u BiH samo što su ona trojica, uz onu dvojicu, te uz još par starleta, influenečega i youtubera izgleda bitniji od dobre vijesti....
1.BiH nema PREHRAMBENI SUVERENITER jer uvozi 70% hrane,zbog toga rastu cijene prehrambenih proizvoda, jer ih odredjuju multinacionalne kompanije,sto ce vrlo brzo biti pogubno za standard stanovnistva. 2.Treba zastiti domacu proizvodnju. 3.Uvesti radnu snagu u BiH itd
Sarko slatko, Sarko slatko...
Neznalica
Promašaj od ministra
Jel ovo plaćena promocija ili??
Ko je ovaj 😂
divi mu glave sa ovom slinom na njoj hahahahahahahahhahahahahahahah