Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Frajer je ekscentrik, interesuje ga samo zarada.Prodaje dionice Tesle jer ide recesija , ide i par berze uskoro, ovo sto je sad prodao ce iskoristiti kao i ostali milijarderi da jos vise zarade kad kupe po bagateli cijeni.
sirotinja nema pojma šta ih čeka ...
Al zasto ima miljarde zasto ne ide drogira se i uzi po svijetu
Prodavač magle….
Maistor ostaje maistor njegove pare neka radi sta hoče posteno zaradio svojim trudom
Čovjek je kockar, imao sreće kad je svu lovu stavio na posljednju raketu ali kolo sreće uokoli. Počeo se kofrčiti, od love za Teslu on bitcoin kupuje. Sad fata šićar dok balon skroz ne pukne. A i na Twitteru će da duvne, sa recesijom oglašavanj prvo strada.
Vijesti kupuju i prodaju dionice. S tim da uvijek veliki pobjeđuju, a mali dioničari izvise.
Hahahhahahahhahahahhaha
Kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ 🤘
Firme kupuju svoje dionice da pokazu investitorima kako je firma stabilna. Elon prodaje, ko ga je pratio zna da su njegovi investitori uvijek na kraju popusili a on profitirao.
Tesla,za razliku od Twitera ima nešto konkretno. Ima proizvod. Društvene mreže ne bi postojale da ne postoje firme koje reklamiraju i prodaju neki proizvod, budimo realni :)
Pa naravno da ne bi postoja da nema reklama, ali naravno da ce se reklamirati na mjestu gdje se skupljaju milioni ljudi. Na drustvenim mrezama ti si proizvod.
ne bi ni granapi postojali da im niko pare ne ostavlja (budimo realni).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
na proljece ide vijest da nije likvidan i ode on u kura c. sav novac na papiru