Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 godina u BIH nije pao avion, ali EU odmah nas svrstala u zemlju rizika od pada
1/13.7 miliona sanse, al zato kada se umire, umire se sigurno hahahaha....
Može pući i sajla od dizala.
Ne kontam, koja je razlika u sigurnosti leta Croatie Airlines u Bosni i u Hrvztskoj? Puna minkapa ovoh fake ispitivanja!
Baš. Kod nas je smrtnost nula jer nemamo aviJona.
Ovo je realnost,statistika sve govori,broj letova,broj padova,drugo je nas strah od letenja,prirodno.U autu vas neki bilde moze ubiti dok odete do pekare,evo uzmite samo nasu zemlju koliko strada u saobracaju.
svaki put skratim život za godinu dana
Mozda bi povjerovao da nema na NAt Geo emisija Aircrash Investigation.... Tako da, manite se suplje reklamne...
Jel ti znas da 100.000 letova bude svaki dan?
Na kojoj su avionske nesreće koje su se desavale 95% prije 15 do 50 godina.....
Ja skoro letio sa Egypt air iz Kaira za Toronto 10 sati leta, veliki avion, udoban uopste senisu osjetile turbulencije i ne posluzuju alkohol, hrana u economic class vise nego zadovoljavajuca pa sad eto oni su u tier 3. ma dajte molim vas