Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Važno je da je Vlada FBiH, reagirala na VRIJEME !!! Lopovi su nas povalili za samo 450 mil KM !!! Tako se vodi DRŽAVA !!!
@ponta60 Noooooroooood znooooooo!
@ponta60 - I šta je vlada FBIH reagirala na vrijeme ? Lopovi su NAS POVALILI za 450 mil KM, i ja ne bih više da u moje ime bilo ko TAKO VODI DRŽAVU... Reagovati je trebalo na PRVU, a ne čekati propast Aluminija.
Ova država i ovaj narod je opljackan pod paravanom zaštite vitalnih nacionalnih interesa :D
Šta će zaštiti? Aluminiji ima više duga nego imovine, još će morat povjeriocima isplatiti što ima se duguje.
a kako je zastitila? tako sto je donikela odluku da se stiti? smijurija. para nema, potrosene su na izbore u hrvatskoj.
federacija ima najveći dio u alum.zašto ste dozvolili da rade samo hrvati.zašto nisu Srbi i Bošnjaci tamo.sda sve pušta i gleda olako .na kraju košta skupo.zašto je pod kontrolom samo HDZ-a.kakva sranja pravite i propuštate.
Covic je "majoriziran" u bih, pa je od straha klepio 400 miliona, da ima uzase
To moze pozitivno da radi ako ga uzme Svabo ili slicno,nikako pod sapom HDZ ili SDA oni su smrt za Drzavu a SNSD smrt za RS.Ukratko svi su isti.
HDZ mozda jeste krao iz ove zeljezne firme, ali su i druge stranke bile na vlasti kada je radila.
HDZ “mozda” nije krao, HDZ je 100% krao iz Aluminija sve sto je mogao da ukrade na ovaj ili onaj nacin zato ga je i doveo u ovakvu situaciju u kakvoj je sada. Sad cemo mi preuzeti Aluminij i pokazati da moze puno bolje da isti radi i da moze i da se ne krade.
Noooooroooood znooooooo!
@Kola narod stoka
A konzorcij koji je kupio Aluminij? Hoće li onda oni tužiti Vladu FBiH? Da onda popushimo i na sudu...
Zamislite da ovolike pare su ukradene od strane Bosnjaka ,pa svi clanovi Bosnjackih stranaka bi zavrsili u zatvoru,a ovako niko od skutorcica nece odgovarati.A ukradeno je pola milijarde maraka .. A oni gone sada Bosnjake za pronevjeru od 8 miliona km.
@Brcak215 SLAB TI JE KOMENTAR UJOO. JER I OVU AFERU SA RASPIRATORIMA SU SMJESTILI ADEZE IZ CIVILNE ZASTITE SA JELKOM NA CELU KO I SAMO HAPSENJE. AGETE JE OJADIO FIMI, DA SE MIZE DUG SPISAK NAPRAVITI, NE SAMO ALUMINIJ
@Brcak215 Noooooroooood znooooooo!