Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sretsva nedovoljna a nema litra ..
sredstva*
Bjezat i ne okretat se, joj sta nam uradise
Skupilo se 27 miliona, a za obnovu trebaju 4 miliona, a prikupljena sredstva su nedovoljna... Ko ovdje koga???
Nebitno tema clanka, svaka cast Kliksu sto malo istrazuje dublje, a ne samo copy-paste clanke, volio bih kada bi nastavili, recimo 1x sedmicno rubrika gdje oni nesto provjeravaju, gdje su pare, sta se uplaćuje, kokiko ide sta
zar nije Zovko bio zaduzen za naftne rezerve ???
Sta ste vi istrazili niste ustali od kompjutera samo copy/paste slika sa interneta i neko servirao novinaru sve da paste i klikne PUBLISH
Gdje li su pare nestale...
Pokradoše sve
Da imamo više direktora kao što je Džemal Bašić rast GDP-a bi na godišnjem nivou bio veći od 8%
Bravo Bašiću tako se brani BiH i njene komapnije
Mnogima smeta Džemal Bašić zato što pošteno i korektno radi
U ranijih 15 godina Terminale potresaju razne afere i krade se ogroman novac. Bašić je to spriječio i doveo kompaniju u red!!!!
Prvi put da nema problema sa terminalima od kada je ova uprava
zar nije dosta nameta građanima Basicu.tvoja nesposobnost je dovela do ovog stanja
zar nije dosta nameta građanima Basicu.tvoja nesposobnost je dovela do ovog stanja
ovo je nesposobnost uprave.
para ima dovoljno ovo je nesposobnost sadasnje uprave da realizuje ta sredstva.da je kako treba ministar bi odmah smijenio upravu sadasnju i imenovao ljude koji ce ispostovati i izvrsiti zadato od strane EU do 2022 godine.