Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treci svjetski ekonomski rat... Kladim se na Kinu u ovom slucaju!
Amerika sistematski i jednu po jednu uništava velike kineske kompanije a Kina izgleda ništa ne može da uradi po tom pitanju........ili čeka da se umješa u američke izbore?🤔
@Hipokrit2 SAD nema snagu da unisti kineske trhnoloske fitme, npr. tencent ima samo 2% prihoda na americkom trzistu. SAD su primorane da provode tzv. balkanizaciju interneta cime u sustini pikazuju slabost jer provode iste politike kao Kina/Rusija. Tehno sektor u Kini ce i dalje enormno rasti na njihovom trzistu.
Da, a čuo sam i da na koronu idu svemirskim raketama.
Hej,imas par dana da prodas firmu ili neces nikako raditi ! Hej, ti sto je budes kupio,ima da nam das dio love !
Jes' se Trump usrao :)
Prgavci 🤮
nema od toga ništa, mislili su koronom da oslabe Kinu pa samo sebe sjebali.
Samo rokaj Trump napokon najaci predsjednik USA. Ne daju ni oni Amazon u komunistickoj Kini, a truju citav svijet kopijama i smecem sa Alibabe.
Sve to treba ugasiti!
Svjetske sile na svaki nacin u sukobu i USA ,Kina ,Rusija nema glavnog igraca koji mkze sve kontrolisati ali ipak nasa Mejra iz gornjeg sehera je zabrinuta da je ko ne čipuje pa ce onda putin i trp znat koliko je ona isplela papa/carapa/ danas a to je jako tajan podatak i niko ga ne smije znati